17 mai 2021 | 10:34

Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc

Politică
Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc
Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc

Diana Șoșoacă a avut o reacție dură privind cazul lui Luis Lazarus. Cunoscutul om de televiziune a ajuns joi la Spitalul Universitar din București, după ce s-a simțit rău și ar fi fost confirmat cu covid-19.

Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital

Diana Șoșoacă spune că Luis Lazarus nu are covid-19, ci pneumonie, omul de televiziune primind rezultatul care arată că nu este infectat. Nici el nu crede în covid-19 și spune că nu este periculos.

„Luis Lazarus nu are COVID! Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie! 5 teste negative COVID și ei tot covidat îl consideră. Deocamdată este mai bine să nu vorbească! Ia uite ce rezultate se primesc în spital la interval de 2 ore. Noaptea minții! M-a rugat să vă transmit aceste date”, a scris Diana Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Luis Lazarus urmează să fie externat luni din spital. El a postat un filmuleț în care le spune oamenilor că a avut doar simptome de răceala și că nu are covid-19. În plus, omul de televiziune a afirmat spusele Dianei Șoșoacă. La doar două ore după testul care a ieșit pozitiv covid-19, Luis Lazarus a primit un nou rezultat, de data acesta negativ.

„Mă externez luni dimineață. Mi s-au prelevat alte probe pentru efectuarea testelor. Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ”, a spus Luis Lazarus.

„M-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv și mi-am blocat pofta de mâncare. Corpul nu a mai putut să lupte cu răceala și am decis să fac niște perfuzii”, a mai declarat acesta.

Luis Lazarus: „Se continuă psihoza coronavirus”

El s-a arătat tot timpul sceptic cu privire la existența virusului și în repetate rânduri a scris pe pagina de Facebook faptul că existe unele nereguli cu privire la datele oferite de autorități.

Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani!

Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică!

Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea el la acea vreme.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro