Diana Șoșoacă, protagonista unui nou scandal în București: „În curând, o să vi se ia și viața, dar tot în casă o să stați”

Diana Șoșoacă, protagonista unui nou scandal în București: „În curând, o să vi se ia și viața, dar tot în casă o să stați”
Diana Șoșoacă, protest în fața Ministerului de Justiție Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Protest uriaș în această dimineață în fața Ministerului Justiției. Diana Șoșoacă, alături de alți români, se revoltă vizavi de decizia autorităților de a desființa Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Evenimentul are loc la scurt timp după ce senatoarea a fost dată afară din partidul AUR.

Diana Șoșoacă face apel la români

Prezentă în fața Ministerului de Justiție, fosta membră a partidului AUR are mai multe motive ca niciodată să protesteze în numele dreptății. După ce a primit reproșuri și acuzații din toate părțile, Dianei Șoșoacă nu i-a mai rămas decât să lupte în continuare în numele dreptății și al libertății.

Senatoarea le-a dat de furcă paznicilor, cu care a fost într-un adevărat război, după ce a refuzat din nou să respecte regulile și să poarte mască de protecție.

”M-au întrebat jandarmii dacă sunt organizatorul protestului. Dumneavoastră, televiziunile, sunteți organizatori. Mi-au spus să îmi pun botniță și am spus că nu ascult de recomandări. Am și eu filtrul meu de gândire. Pe o plandemie și o mascaradă, eu nu am de ce să îmi pun botniță! Stați în casă să vă salvați viețile, nu știu ce mai salvați, că țara e în cădere liberă” a declarat Diana Șoșoacă, la RomaniaTV.

În calitate de avocat, Diana Șoșoacă încearcă să apăre cetățenii de nedreptate și corupție, dar lupta sa pare să fie în van, fiind martoră la distrugerea acestor instituții.

”Cum să se desființeze SIIJ în condițiile în care nu avem o lege de răspundere a magistraților?! SIIJ este singura entitate care se mai ocupă cu cercetarea abuzurilor și erorilor din justiție! Este inadmisibil! Desființăm SIIJ, hai să desființăm tot!

DNA doarme! DIICOT doarme! SIIJ trebuie să aibă parte de câteva schimbări, dar nu să se desființeze o instituție care face dreptate și își face treaba! SIIJ îi anchetează pe cei care face abuzuri în justiție! Totul este o miză! Totul este legat de politică, care se infiltrează în justiție!” a mai spus senatorul Diana Șoșoacă, la România TV.

Diana Șoșoacă, live de la protestul din București

Fosta senatoare AUR a transmis, ca de fiecare dată când participă la un protest, un live prin care le cere românilor  care stau închiși în casă, dar se revoltă împotriva încălcării drepturilor lor, să acționeze pentru a-și câștiga dreptate. Aceasta avertizează cetățenii că țara noastră este la un pas de dezastru, iar singurii care mai pot face ceva sunt chiar ei.

Aceasta a declarat că „vă stă bine în case și urlați pe Facebook că vi se încalcă drepturi și libertăți. În curând, o să vi se ia și viața, dar tot în casă o să stați. Stați în casă, salvați-vă viețile… Nu știu ce mai e de salvat în condițiile în care țara e într-o cădere libere. Ăsta e adevărul. Ar trebui să fiți aici, alături de acești oameni care militează pentru o justiție dreaptă”, a transmis Diana Șoșoacă

Urmărește live-ul tranmis de Diana Șoșoacă pe pagina sa de Facebook:

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI