Diana Șoșoacă, petrecere ireală cu lăutari. Raed Arafat tocmai a fost umilit

Diana Șoșoacă, petrecere ireală cu lăutari. Raed Arafat tocmai a fost umilit
Diana Sodoaca, petrecere cu lautari

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a participat vinseri seara la o petrecere în restaurant și a transmis live pe Facebook evenimentul. Zeci de persoane care nu respectau regulile impuse de pandemie, cântând, dansând și luându-se în brațe, de parcă pandemia nici nu ar exista.

Diana Șoșoacă, petrecere ireală cu lăutari

De altfel, Diana Șoșoacă este renumită pentru convingerile sale anti-sistem și anti reguli impuse de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului, dar și pentru discursul la adresa lui Raed Arafat și alții. Astfel Diana Șoșoacă a vrut să arate că se află la o peterecere cu lăutari, acolo unde lumea se comportă exact ca înainte de pandemie.

Ea a început să filmeze totul la ora 21:00, atunci când invitații s-au ridicat și au început să danseze și să se distreze. Ei au interpretat melodia „Treceţi batalioane, române, Carpaţii”, simțindu-se minunat.  şi se simtde minune. Ei ignoră total orice regulă legată de pandemie.

Nimeni nu a purtat masca de protecție și nimeni nu a respectat distanțarea socială. Diana Șoșoacă a transmis și câteva mesaje pentru admiratorii de pe Facebook.

 „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită”.

Ringul de dans s-a aglomerat imediat, cam 15 persoane se iau în brațe, cântă și dansează. Atunci, Diana Șoșoacă a luat microfonul de la lăutar și a cerut o melodie pentru Raed Arafat,

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat:

„Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, a spus Diana Şoşoacă, iar în momentul acela lăutarul a început să cânte melodia „Noi suntem români”.

Liviu Pleșoianu, în ”război” cu Diana Șoșoacă

Liviu Pleșoianu a declanșat pe pagina de Facebool un ”război” cu Diana Șoșoacă, spunând că ea a fost, în urmă cu doi ani, o susținătoare acerbă a partidelor de dreapta USR-PLUS și chiar a Laurei Kovesi, ba chiar îndemnându-i pe români să voteze cu partidele lui Dan Barna și Dacian Cioloș

„A o compara pe ȘOȘOACĂ cu Vadim e a compara o CIUMĂFAIE cu un gorun! Mi-e #SCÂRBĂ de adorația #BĂLOASĂ a ipocritei Șoșoacă la adresa ipocritei Kovesi! …Spre comparație, căutați ce spunea Vadim despre Kovesi.”, nota miercuri Liviu Pleşoianu.

De altfel, el a mai continuat seria dezvăluirilor și a publicat chiar și o captură a unei postări a Dianei Șoșoacă, în care ea îi ataca pe credincioșii care merg în pelerinaj la Sfânta Paraschieva.

„Uaaa…. Marea Șoșoacăăă! Iaaa… cum ziceaaa…. Eaaa… Eroinaaa… I-auzi, cică „moaștele Sfintei Parascheva” înseamnă „MORȚI PUTREZIȚI”! Uaaaa…. Nuuuu… Nu se poateee… Eroinaaa…
P.S. Voi continua până când dispare de pe pagina mea ultimul nedeștept care nu pricepe ce e cu această tanti degrabă urlătoare și ipocrită… Nu vreau DELOC nedeștepți pe această pagină! Lucrurile se vor schimba radical din acest punct de vedere. Ești nedeștept? Vaya con Șoșo! Ești atât de nedeștept încât nu te prinzi RAPID că această IPOCRITĂ se urcă pe orice val? Nu pricepi că zice azi exact pe DOS față de cum zicea ieri? …Atunci DU-TE, că îmi pierzi TIMPUL! Vaya con Șoșo! Și uită această pagină!”, a notat Liviu Pleşoianu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI