Diana Șoșoacă face acuzații grave. Este ireal, planul deconspirat de senatoare: ‘Băi, Iohannis’

Diana Șoșoacă face acuzații grave. Este ireal, planul deconspirat de senatoare: ‘Băi, Iohannis’
Senatorul Șoșoacă îl acuză direct pe Iohannis pentru închiderea Bucureștiului

Noile restricții anunțate de a intra în scenariul roșu, cel puțin în Capitală, au avut deja reacții. Printre politicienii vocali care au criticat intrarea Bucureștiului în scenariul roșu, nimeni alta, decât Senatorul Șoșoacă  Senatorul independent a emis acuzații dure la adresa lui Klaus Iohannis, într-un clip postat recent pe rețelele de socializare.

Senatorul Șoșoacă îl acuză direct pe Iohannis pentru închiderea Bucureștiului

Ce se știe clar este că Bucureștiul este deja în scenariul roșu,  anunțat de GDS. Incidența ratei de infectări, conform datelor, a ajuns la 3.08 la suta de locuitori. Aceste cifre au determinat aceste noi restricții, atât în București, cât și în alte patru județe din țară.

Referitor la scenariu roșu impus în Capitală, Senatorul Șoșoacă a revenit pe Facebook cu acuzații dure la adresa președintelui Klaus Iohannis, declarând:

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ”Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!”. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect. L-au demis pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

Bă, Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a declarat senatorul Șoșoacă.

”Nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”

Senatorul Șoșoacă este cunoscut pentru caracterul ei exploziv, dar, în același timp, este și un bun cunoscător al legislației. De altfel a dovedit acest lucru de fiecare dată. Deși acuzațiile ei au fost , de fiecare dată, dure, senatorul a avut în spate argumente bazate pe legislația în vigoare. La fel a fost și în cazul de față, argumentele ei fiind bazate pe legislația europeană în vigoare, declarând:

”Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării. Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice.

În fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta. Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a mai declarat Senatorul Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI