Diana Șoșoacă continuă lupta anti-Covid-19: „O să mori oricum. Acum depinde cum: mori demn sau mori prost”

Diana Șoșoacă, prezentă la mitingul de la Piața Victoriei Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Senatoarea AUR este mai decisă ca niciodată să ducă lupta împotriva vaccinării și a manipulării mai departe. În cursul serii de joi, Diana Șoșoacă a fost prezentă la protestul organizat în Piața Victoriei de Federația României de Pretudinteni, fiind denumit „Mitingul Libertății”.

Diana Șoșoacă, nemulțumită de colegii din Parlament

Senatoarea AUR se consideră o persoană normală, fără fițe, ceea ce și-ar dori să primească și din partea demnitarilor. Din păcate, acest lucru pare imposibil re realizat, din punctul său de vedere, așa că s-a restras acolo unde se simte mai bine, alături de cetățenii de rând.

Prezentă la protestul din Piața Victoriei, Diana Șoșoacă a povestit că nu agrează comportamentul persoanelor din Parlament, plin de fițe, menționând că schimbarea începe cu un comportament adecvat.

Colega de partid a lui George Simion a transmis încă o dată că nu ai șanse de izbândă cu acest gen de persoane, nici la televizor, nici în Parlament, numindu-i „bătuți în cap”.

„Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni.

Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră” , a declarat aceasta ieri seară, potrivit RomaniaTV .

Povestea “Prostia Omenească” se aplică în societatea românească

Diana Șoșoacă a reamintit despre povestea drobului de sare prezentă în operele lui Ion Creangă, făcând o paralelă cu frica românilor față de noul coronavirus.

Aceasta a transmis un mesaj dur cu o concluzie pe măsură: fiecare va muri la un moment dat, însă de el depinde dacă moare demn sau ca o marionetă.

„Drobul de sare. „Aoleu mor” – Pai o să mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost. Fiecare alege de care baricadă e. A proștilor sau a demnilor. Oricum, de murit, murim cu toții” , a adăugat Diana Șoșoacă.

Mesaj acid către medicul Alexandru Rafila

Senatoarea AUR fost invitată în cadrul unei emisiuni împreună cu medicul Rafila, Diana Șoșoacă i-a reproșat reputatului medic faptul că încearcă să convingă pacienții să accepte vaccinarea. Potrivit avocatei, această abordare este interzisă prin lege, încâlcând niște principii clare.

“Nu are dreptul să mă convingă, un medic nu trebuie să mă convingă, medicul trebuie să îmi expună care sunt efectele pozitive și cele negative ale vaccinului, iar eu hotărăsc, nu are dreptul să mă convingă.

Dacă dânsul încearcă să mă convingă, trebuie să îmi plătească și despăgubiri. Întotdeaua i-am cerut despăgubiri oricui, așa suntem noi avocații, mereu cu contractul în mână.

De ce spuneți că trebuie vaccinați 12 milioane de oameni? (n. red. – către Alexandru Rafila). Dacă 12 milioane de oameni nu se vaccinează de ce vreți să îi obligați? Nu aveți dreptul să obligați pe nimeni”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri, în timpul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI