Diana Șoșoacă, anchetată după aroganța de vineri seară. Amenda uriașă pe care o poate lua

Diana Șoșoacă, anchetată după aroganța de vineri seară. Amenda uriașă pe care o poate lua
Diana Șoșoacă, anchetată după aroganța de vineri seară. Amenda uriașă pe care o poate lua

Poliția din Iași a deschis o anchetă după ce senatorul AUR, Diana Șoșoacă a făcut o petrecere vineri seara, într-un restaurant. Totul a fost transmis live pe Facebook.

Diana Șosoacă, anchetată de IPJ Iași

IPJ Iași a deschis o anchetă dupa ce Diana Șoșoacă a participat la o petrecere și a transmis evenimentul live pe rețelele de socializare. Cei prezenți la petrecere au cântat, au dansat și s-au luat în brațe ca și cum nu ar fi pandemie. Au fost făcute și dedicații pentru președintele Klaus Iohannis, dar și pentru șeful DSU, Raed Arafat.

Vineri seara, în jurul orei 21:00, Diana Șoșoacă a transmis în direct pe Facebook de la petrecerea unde participa, alături de alte persoane. Un număr de minimum 15 persoane au putut fi văzute pe filmarea senatoarei. Aceștia nu aveau măști si nici nu păstrau distanțarea socială, cum se impune în contextul actual al pandemiei.

Șoșoacă, dedicații pentru Arafat si Iohannis

Urmăritorii Dianei Șoșoaca, de pe Facebook au încercat să o avetizeze în comentarii că riscă sancțiuni uriașe. Cu toate acestea, senatorul AUR a continuat cu dedicațiile adresate lui Raed Arafat si Klaus Iohannis.

„Și… pentru că tot suntem live pe Facebook, vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat”, a strigat Diana Șoșoacă la microfonul din restaurant. În clipa următoare s-a auzit in difuzare melodia „Noi suntem români” și toți cei prezenți au început să cânte într-un glas: Noi suntem români, noi suntem români? Noi suntem pe veci aici stăpâni”.

Toți cei filmați la petrecere riscă să primească amenzi pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie. Sancțiunile sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei pentru invitații care participă la o astfel de petrecere și de până la 10.000 de lei pentru organizatori.

 

foto:inquam photos

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI