Diana Enache a recunoscut că este însărcinată. Cum a făcut fiica lui Adrian Enache anunţul mult aşteptat: „Îţi ofer cel mai frumos cadou”

de: Mariana Olteanu
12 06. 2023

Familia Enache va avea în curând un nou membru. Diana Enache este însărcinată și va avea un copil cu milionarul Ionuț Vîntu. Vedeta a făcut anunțul în cadrul podcastului „Laivu’ lu’ Enache”. Însă, aceasta nu este singurul anunț important pe care vedeta a făcut-o. Fiica lui Adrian Enache a oferit mai multe detalii și despre sexul copilului.

Diana Enache este însărcinată

Adrian Enache a ales să-și sărbătorească ziua de naștere  alături de fiica acestuia. Însă, aceasta a fost sărbătorită într-un mod atipic și asta pentru că și fanii lui Adrian Enache au putut fi prezenți. Chiar dacă este ziua lui, acesta nu a renunțat la podcastul „Laivu’ lu’ Enache”. Mai mult acesta s-a dovedit a fi unul emoționant și plin de surprize.

„Sunt emoţionat pentru că eşti aici, recunosc! Tu şi David sunteţi cele mai de preţ cadouri pentru mine. Amândoi aţi îmbrăţişat arta, ceea ce mie mi-a plăcut cel mai mult toată viaţa. Tu eşti pe muzică, prezentat, el este pe regie-film, actorie. Aşa că îmi doresc să cânt într-un musical regizat de fiul meu şi pe scenă să fiu alături de fiica mea.” a declarat Adrian Enache.

În cadrul podcastului, Diana Enache a confirmat că este gravidă. Mai mult, aceasta i-a oferit și tatălui ei un cadou cu totul și cu totul special.

Ce cadou i-a oferit Diana Enache tatălui ei?

Vizibil emoționată, Diana Enache a decis să marcheze acest moment și i-a oferit tatălui ei un cadou. Adrian Enache a primit de la fiica acestuia o medalie pe care era înscripționat textul „Bunicuţul rock-and-roll”. (Vezi galeria foto)

„Să te audă Dumnezeu! Să ştiţi că nu ne-am vorbit înainte, ne-am văzut direct aici, la podcast, dar am observat că suntem îmbrăcaţi cu haine de aceeaşi culoare. Ţi-am adus un cadou, ştii că eu sunt mai rezervata! Dar dacă azi e ziua ta, am zis să îţi ofer cel mai frumos cadou de până acum. Nu e un cont mare, e ceva de suflet. Şi acum am pulsul 180, dacă o să leşin să ştiţi de ce.”, a declarat Diana Enache.

Artista a anunțat sexul copilului

Foarte multă lume se întrebă care va fi sexul copilului. Diana Enache a decis să nu-i mai țină în suspans și să facă vestea cea mare. Vedeta de la Prima TV și de la Național FM a declarat că va avea o fetiță. Fanii bănuiau acest lucru după ținutele alese de cei doi. Se pare că sarcina vedetei este una ușoară și după cum se poate vedea și în imagini, nu este vizibilă încă! Mai mult, vedeta arată uimitor.

”Dumnezeu lucrează prin oameni, amândoi am ales culoarea roz astăzi.”