Diana Belbiță vorbește despre cazul Caracal. Cum crede că se puteau salva Alexandra și Luiza

de: Claudiu Surmei
17 08. 2019

Diana Belbiță a vorbit despre cazul din Caracal, după ce a aflat de dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Luptătoarea este de părere că cele două fete s-ar fi putut salva dacă ar fi practicat un sport.

Cum se puteau salva Alexandra și Luiza

Fosta concurentă de la Exatlon și Ferma – Un nou început le-a răspuns celor care au criticat-o că practică un sport dur, invocând că tinerele ar putea fi atrase de sporturile de contact, care ar fi nepotrivite pentru fete. Diana Belbiță este de părere că Alexandra și Luiza s-ar fi putut salva dacă ar fi practicat un sport.

„Băi oameni buni, m-ați judecat și blamat pe mine că fac un sport dur. Ați spus că ăsta nu e sport, că distrug o întreagă generație îndemnând fetele către un astfel de sport, că mă automutilez, că trebuie să fiu firavă că sunt femeie. Dar nu v-ați gândit că în ziua de azi, să știi să te aperi a devenit o necesitate?”, a scris Diana Belbiță pe o rețea de socializare.

Cea poreclită Prințesa Războinică nu a dorit să comenteze subiectul legat de incompetența autorităților în cazul Caracal.

„Nu voi comenta despre instituțiile statului, că nu sunt în măsură, dar vreau să trag un semnal de alarmă pentru părinții care, în cazuri speciale, mai pot da copiilor lor o șansă la viață”, a precizat Diana Belbiță.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat că au primit de la INML raportul cu privire la oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Anchetatorii au precizat că în urma analizelor nu s-a putut evidenția niciun profil ADN. Asta înseamnă că victima nu a putut fi identificată.

Rudele celor două fete au reacționat dur după comunicatul emis de procurorii DIICOT. Bunicul Luizei a declarat că anchetatorii ar fi mințit familia Melencu în legătură cu dosarul Caracal.