Diagnostic crunt pentru Roxana Ciuhulescu după Survivor. Ce s-a descoperit în urma RMN-ului EXCLUSIV

Diagnostic crunt pentru Roxana Ciuhulescu după Survivor. Ce s-a descoperit în urma RMN-ului EXCLUSIV
Diagnostic crunt pentru Roxana Ciuhulescu dupa Survivor. Ce s-a descoperit in urma RMN-ului

Păstrând proporțiile, vedeta cu cele mai lungi picioare din România retrăiește coșmarul prin care a mai trecut pe când avea 18 ani și s-a accidentat pe terenul de handbal. De data aceasta, Roxana s-a ales cu o ruptură de menisc și ligamente încrucișate în timpul participării sale la ultima ediție de la Survivor, motiv pentru care, de altfel, a părăsit competiția după doar două săptămâni și jumătate.

„Doctorul mi-a zis că trebuie să mă operez”

Deși pornea ca a doua favorită la casele de pariuri, Roxana Ciuhulescu părăsea ultima ediție „Survivor”, competiție aflată încă în derulare în Republica Dominicană și transmisă pe PRO TV, după doar două săptămâni și jumătate.

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România a fost eliminată pe considerente medicale, după ce a fost luată cu salvarea și dusă la spital. Acolo, medicii i-au extras lichid din genunchi și i-au recomandat o serie de investigații medicale.

S-a ales cu ruptură de ligamente și menisc încrucișat

Revenită în țară, Roxana a resimțit dureri la genunchi. Nu putea pune piciorul jos,  motiv pentru care și-a făcut RMN. Diagnosticul a fost crunt, chiar dacă vedeta bănuia cam care va fi acesta.

„Mi-am făcut RMN, am ce e mai rău, ruptură de menisc și ligament încrucișat. Nu mă sperie, ca om care a făcut sport de performanță știu ce înseamnă asta”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Chiar și așa, ea s-a întors la job, fiind consilier al ministrului Tineretului și Sporturilor, la scurt timp după ce a plecat din Republica Dominicană. Roxana avea contractul suspendat pe perioada competiției, reluându-și astfel postul după eliminare.

Nu-și permite să se opereze

După citirea RMN-ului, vedeta a fost anunțată de către medicul ortoped că trebuie să se opereze. Roxana refuză însă această intervenție chirugicală, dat fiind faptul că va trebui apoi să meargă în cârje nu mai puțin de patru luni.

„Medicul mi-a zis să mă operez ca să-mi refac articulația, dar nu sunt pregătită. O operație de asemenea anvergură înseamnă recuperare de lungă durată, plus patru luni de mers în cârje.

Iar acum nu-mi pot permite acest lucru. Sunt cu jobul, plus că urmează să ne luăm și casă. Acum fac recuperare, fizioterapie, masaj și gimnastică. Fac sport, chiar și dacă mă doare, la sală fac și ce mi-a recomandat medicul”, ne-a spus aceasta.

Același diagnostic și la 18 ani

Roxana Ciuhulescu a cochetat cu sportul de performanță. A fost în naționala de handbal ca junioară, apoi s-a reorientat, iar în prezent practică și alte sporturi extreme.

Puțini sunt însă cei care știu că aceasta a suferit mai multe operații complicate, iar după ce s-a refăcut a urcat în ringul de… box. Pe când avea 18 ani, vedeta a avut aceeași afecțiune, la același genunchi, ruptură de ligamente și menisc.

„Am fost cea mai înaltă jucătoare de handbal. Am practicat acest sport de la 12 la 18 ani. Am jucat la Antilopa, apoi am făcut parte din naționala de tineret. Am avut însă un accident teribil pe teren. M-am ales cu ruptură de ligamente și menisc. Am avut mai multe operații, recuperarea a durat un an.

După am făcut volei vreun an de zile, după care kick boxing. Am urcat în ring de două ori”, ne-a mai spus fosta prezentatoare TV. În ciuda accidentării suferită, Roxana ne-a mărturisit că nu regretă nicio clipă faptul că a intrat în competiția de la „Survivor”.

Urmăriți Playtech.ro și pe