Diagnostic crunt din partea medicilor pentru Emily Burghelea după accidentul grav de mașină. Imagini tulburătoare cu vedeta pe patul se spital

de: Beatrice Dumitru
05 07. 2024

Emily Burghelea a trecut pe lângă moarte în vacanța din Mauritius, după ce taxiul în care se afla cu nașa ei a intrat într-un tir. Aceasta s-a ales cu răni seriose și va trebui să suporte mai multe intervenții chirugicale. Ce diagnostic i-au pus medicii.

”Moartea ne-a făcut cu mâna”

Emily Burghelea (25 ani) a fost la un pas să își piardă viața în Mauritius și s-a întors în țară cu fața aproape desfigurată. Aceasta se îndrepta cu nașa ei către aeroportul din Mauritius, unde le aștepta familia, când taxiul în care se aflau a intrat frontal, cu 80 km/h, într-un TIR. ”Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte”, a mărturisit vedeta.

Influencerița a povestit despre clipele de coșmar prin care a trecut și ce trebuie să îndure după accident, pentru că s-a ales cu răni serioase la față. Atunci când a ajuns în țară, Emily Burgheleas-a plimbat prin spitale și a trecut prin mai multe controale.

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. (…) Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic”, a declarat Emily Burghelea.

Ce diagnostic a primit Emily Burghelea după accident

După controalele făcute la revenirea în țară, Emily Burghelea a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar.

”Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?’, a scris Emily Burghelea în dreptul unor imagini în care apare rasă în anumite zone ale capului.

”M-am trezit doar eu”

Emily Burghelea a povestit ce s-a întâmplat după ce taxiul în care se afla a intrat frontal, cu 80 km/h, într-un TIR.

”În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu.

Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar „Where is my son?”, un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată”, a spus Emily Burghelea, pe Instagram.

Emily Burghelea și Andrei, un prosper om de afaceri în domeniul IT, formează un cuplu de aproximativ patru ani. Aceștia au doi copii, o fetiță și un băiețel.