Dezvăluiri uluitoare în cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat război unchiului Alexandrei Măceșanu

Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu i-a declarat război lui Alexandru Cumpănașu

Mama Luizei Melencu nu vrea să mai audă de Alexandru Cumpănașu, după ce candidatul la alegerile prezidențiale a mințit-o că are probe care dovedesc faptul că fata ei se află în Italia, alături de Alexandra Măcesașnu. De partea Cealaltă, Cumpănașu a anunțat că rupe legătura cu familia Melencu și se concentrează pe căutarea Alexandrei.

Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu i-a declarat război lui Alexandru Cumpănașu

Cu doar două zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a prezentat un material video în care apărea o tânără despre care spunea că este Luiza Melencu. Fata ar fi fost în Italia, unde ar fi fost obligată să se prostitueze. Candidatul la alegerile prezidențiale a reușit pe moment să păcălească familia Luizei și chiar a convins-o pe mama fetei să meargă cu el în Italia pentru a-și căuta fiica.

Ulterior s-a aflat că este vorba despre o altă fată în materialul video, deși Cumpănașu a susținut că are filmări și fotografii care dovedesc că Alexandra și Luiza sunt împreună.

„Am găsit-o pe Luiza Melencu și sigur este și Alexandra alături. Pot să vă spun că am stat în Italia două zile, am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află, din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo, pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Mama Luizei a fost la un pas să plece în Italia cu Alexandru Cumpănașu, dar ulterior a aflat că în videoclipul prezentat de acesta apare o altă fată. A fost momentul în care femeia i-a declarat război lu Cumpănașu, care în ultimele luni a lansat în spațiul public tot felul de teorii despre cazul Caracal, teorii care nu au fost confirmate de procurori. În același timp, Cumpănașu a anunțat că nu mai vorbește cu familia Melencu și se concentreză pe cutarea Alexandrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI