14 apr. 2021 | 12:18

Dezvăluiri șocante: cum a fost umilit Nelu Ploieșteanu în Spitalul Floreasca. Văduva lui rupe tăcerea

Monden
Dezvăluiri șocante: cum a fost umilit Nelu Ploieșteanu în Spitalul Floreasca. Văduva lui rupe tăcerea
Cum a fost umilit Nelu Ploiesteanu in Spitalul Floreasca

Nelu Ploieșteanu a murit, iar vestea dispariției sale a îndoliat o întreagă lume. Regele muzicii lăutărești din România și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după ce fusese internat de câteva luni. Regretatul artist avea 70 de ani și a fost infectat cu virusul COVID-19. La două săptămâni de la trecerea în neființă a marelui cântăreț, văduva lui Nelu Ploieșteanu tună și fulgeră și face dezvăluiri șocante.

Cum a fost umilit Nelu Ploieșteanu în Spitalul Floreasca

Răpusă de durere, Elena Dumitrache a răbufnit și a amenințat că va da în judecată Spitalul Floreasca din Capitală pentru felul în care a fost tratat regretatul ei soț Nelu Ploieșteanu, în timp ce era tratat de coronavirus.

Văduva marelui artist de muzică de petrecere susține vehement că Nelu Ploieșteanu nu ar fi fost tratat așa cum se cuvine de către angajații spitalului, ci, din contră, ar fi fost agresat de doctorița, asistenții și personalul medical de la Spitalul Floreasca din București.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital.

În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, la emisiunea Exclusiv Vip, moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

Elena Ploieșteanu: „De ce l-au umilit în halul ăsta?”

Tot Elena Ploieșteanu spune că infirmierele i-ar fi cerut bani atunci când coborau să-i dea fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu medicamentele necesare pentru tratamentul regretatului artist. Văduva lăutarului e decisă să meargă în instanțe pentru a-i face să plătească pentru felul în care s-au purtat cu soțul ei.

„O infirmieră țipa la el: <Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!>. De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el.

Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratment. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort!

Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a declarat văduva lui Nelu Ploieșteanu, potrivit celor de la click.ro

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro