Dezvăluiri noi despre relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase: „E o problemă pe care și-o rezolvă ei!”

Dezvăluiri noi despre relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase: „E o problemă pe care și-o rezolvă ei!”
Dezvaluiri noi despre relatia lui Liviu Dragnea cu Irina Tanase

După ce au apărut speculații în mediul online, potrivit cărora relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea s-ar fi încheiat, logodnica fostului lider PSD a negat vehement zvonurile bazate pe separarea celor doi parteneri. Cu toate acestea, noi probleme au ieșit la iveală. Ce se întâmplă în relația dintre blondină și politician.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea

Despărțirea anului 2021 pare să vină din sfera politică, acolo unde Liviu Dragnea și Irina Tănase ar fi luat-o pe drumuri diferite.

Deși controversata blondină a negat vehement speculațiile, odată întrebată de jurnaliști dacă mai formează sau nu un cuplu cu faimosul politician, noi detalii ies la iveală despre cel mai mediatizat cuplu din politica românească.

Codrin Ștefănescu, prietenul și sfătuitorul lui Liviu Dragnea, a vorbit despre adevărata natură a relației dintre fostul lider al social-democraților și iubita lui mai tânără cu 30 de ani.

Președintele partidului Alianța Pentru Patrie a intervenit atunci când s-a zvonit că ar fi fost implicat în toată povestea, fiind cel care, se presupune, că l-ar fi atenționat pe Liviu Dragnea cu privire la relația extraconjugală a parteneri sale de viață.

„În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă.

Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a declarat Codrin Ștefănescu, exclusiv pentru Cancan.

„E o problemă pe care și-o rezolvă ei!”

Politicianul se consideră a fi o persoană discretă, căreia nu-i place să se amestece în treburile sau relațiile altora, indiferent dacă este vorba despre prieteni, rude, apropiați sau străini. Codrin Ștefănescu a declarat că nu a auzit de nicio despărțire care să-i implice pe Irina Tănase și Liviu Dragnea.

„Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea. Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect.

Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi! Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva.”, a completat președintele partidului Alianța Pentru Patrie pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI