Dezvăluire surpriză despre Andreea Marin. A rupt tăcerea și a spus tot ce a avut pe suflet

Dezvăluiri surpriză despre Andreea Marin. Una dintre persoanele care au fost apropiate de prezentatoarea tv vorbește despre legătura cu Andreea Marin.

Dezvăluire surpriză despre Andreea Marin

Este vorba despre Raluca Petrică, una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la Surprize Surprize. Acum, ea nu mai este de ani buni în lumina reflectoarelor.

Raluca Petrică a devenit mămică pentru a patra oară, chiar în timpul pandemiei de covid-19. Acum, ea se pregătește de botezul bebelușului.

Ea își aduce aminte cu drag de vremurile în care făcea parte din trupa de dans de la Surprize Surprize. Cu toate că acum are o familie numeroasă alături de soțul ei, Alex, fratele Monicăi Anghel.

Cât despre emisiunea care a făcut-o celebră, Raluca spune că a fost o experiență extraordinară.

”«Surprize-Surprize» a fost o experiență extraordinară, am atâtea amintiri minunate, emoții constructive, multă bucurie în suflet, deoarece făceam ceea ce îmi plăcea!

Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă ”Surprize-Surprize” era formată din oameni foarte bine pregătiți, care mascau totul în diferite feluri, astfel încât multe cunoștințe mă întrebau după aceea dacă așa trebuia să se întâmple sau nu.

Cu Andreea am rămas prietene de suflet, m-a ajutat foarte mult”, a spus fosta dansatoare, pentru redacția Playtech-Impact.

Viața Ralucăi Petrică, un haos total, dar în sensul bun

În ceea ce privește viața personală, Raluca este foarte ocupată și nu are niciodată timp să se plictisească.

”Este greu, dar minunat! Sunt nopți în care dorm 3-4 ore și acelea adunate. Mă trezește ba unul, ba altul. La prânz, nu am șanse să dorm.

Dar este bine. Am și nopți în care dorm bine, mai mult”, a spus ea, precizând că toți copiii ei au câte două sau trei prenume: Roa Lorelei Andreea, Maria Anastasia, Hrisa Monica Valentina și Traian Ștefan Alexandru.

Întrebată cine o ajută la numeroasele treburi în familie, Raluca Petrică ne-a spus: ”Roa si Maria mă ajută deja. Când vor. Baza e în Alex, soțul meu (fratele cântăreței Monica Anghel, n.r.)”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI