Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: ”Dincă negociază cu autoritățile”

Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop: ”Dincă negociază cu autoritățile”

Luni și marți, zile decisive în cazul Caracal. Procurorii vor face reconstituirea crimelor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, declarație care răstoarnă situația.

Avocatul Tonel Pop, declarație care răstoarnă situația

Luni și marți, procurorii DIICOT urmează să facă reconstituirea în cazul crimelor lui Gheorghe Dincă. Principalul suspect în cazul Caracal a fost scos din Arestul central al Poliției Capitalei și mutat în Arestul Poliției Slatina. Zilele următoare, Dincă va fi dus la locul din care Alexandra Măceșanu s-a urcat în mașina sa. Anchetatorii vor urma traseul pe care s-a deplasat Gheorghe Dincă.

Inculpatul va trebui să le arate anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra până la locuința sa din Caracal, unde a declarat că a ucis-o și incinerat-o. Așadar, ancheta în misteriosul caz Caracal continuă și, mai mult, intră într-o fază decisivă. Despre poziția lui Gheorghe Dincă a vorbit Tonel Pop, avocatul familiei primei victime din Caracal, Luiza Melencu, vineri, la Antena 3. Potrivit spuselor lui, Dincă e în negocieri cu oamenii legii.

„Dincă negociază cu autorităţile”

„Am să vă fac o destăinuire importantă, atât cât pot. Dincă negociază cu autorităţile să nu se atingă de familia lui. Există în dosar probe, indicii care ne arată că a negociat pe recunoaşterea celor două crime, în special pentru a nu se lua cineva de familia lui. Să fie lăsată în pace (n. red. – familia lui Dincă), vă spun şi textul”, a spus Tonel Pop.

Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop: ”Dincă negociază cu autoritățile”
Soția lui Gheorghe Dincă

Întrebat dacă în dosar sunt indicii că vreunul dintre membrii familiei lui Dincă ar fi avut o implicare în operațiunile desfășurate de inculpat, avocatul a răspuns afirmativ.

”Sunt indicii clare și probe că soția lui s-a intersectat cu Luiza”

„Există probe. Urmează a fi văzut, într-adevăr, care este valoarea lor, înscrise într-un ansamblu probatoriu, coroborate și cu alte probe (…) Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo.

Dacă acea doamnă a venit și a făcut o curățenie înainte de Paște cu degresant, cu soluții, cu nebunii, vine și curăță totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curățenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei ființă vie după ce a făcut curățenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo”, a adăugat avocatul Tonel Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI