Dezastru pentru Rangers. Ce s-a întâmplat pe teren deși Ianis Hagi a jucat 90 de minute

Dezastru pentru Rangers. Ce s-a întâmplat pe teren deși Ianis Hagi a jucat 90 de minute
Dezastru pentru Ianis Hagi si Rangers

Clipe dificile pentru cei de la Glasgow Rangers. De ce nu și-a putut ajuta echipa Ianis Hagi. Internaționalul român de 23 de ani a făcut tot posibilul. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe teren în timpul meciului din Premiership.

Glasgow Rangers, pierdută fără Ianis Hagi?

Fotbaliștii de la Glasgow Rangers au avut probleme pe teren în timpul meciului cu Aberdeen în etapa cu numărul 11 din Premiership. Deși Ianis Hagi a jucat timp de 90 de minute, internaționalul român nu a putut să-și ajute prea mult echipa.

Cei de la Aberdeen au dat două goluri în primele 16 minute ale partidei, spre disperarea antrenorului Steven Gerrard și a fotbaliștilor formațiunii scoțiene. Coechipierii lui Ianis Hagi au reușit să egaleze scorul abia în minutul 81, terminând meciul cu o remiză pe propriul teren, la Ibrox Park.

Deși a fost integralist, Ianis Hagi nu a strălucit în meciul dintre Glasgow și Aberdeen, așa cum a făcut-o etapa trecută, când Rangers a învins în deplasare formațiunea St. Mirren cu 2 la 1.

În timpul acelei partide, fiul lui Gică Hagi a scos penalty-ul din care Kemar Roofe a egalat și a fost considerat cel mai bun jucător de pe teren de către jurnaliștii presei scoțiene.

„Cel mai bun jucător al lui Rangers astăzi și jucătorul de la care te așteptai oricând să facă ceva. A obținut penalty-ul din care Roofe a egalat.”, au scris jurnaliștii de la Football Scotland despre Ianis Hagi.

Cum l-a lăudat Steven Gerrard pe Ianis Hagi

Mijlocașul român este considerat un adevărat star al echipei scoțiene la care activează în prezent. Performanțele lui Ianis Hagi au fost lăudate în numeroase rânduri și de către Steven Gerrard, tehnicianul celor de la Glasgow Rangers.

„Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său.

El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis. Iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, a declarat antrenorul Steven Gerrard la finalul meciului dintre Rangers și St. Mirren.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI