Dezastru pentru aceste zodii în 2022. Ghinioane în lanţ pentru aceşti nativi

Dezastru pentru aceste zodii în 2022. Ghinioane în lanţ pentru aceşti nativi
Dezastru pentru aceste zodii în 2022.

Horoscop 2022. Care sunt zodiile care vor avea ghinion în anul 2022. Horoscopul pentru anul viitor nu aduce vești bune pentru unii dintre nativi.

Dezastru pentru aceste zodii în 2022

În anul ce vine, unii dintre nativi vor avea parte de un an destul de greu, deoarece astrele nu par a avea deloc planuri bune pentru ei. Iată ce se întâmpla în noul an și cum te pot afecta schimbările ce vor veni.

La capitolul ghinion în anul 2022 se înscriu mai multe zodii. Spre exemplu, Taurii deschid lista nativilor cu ghinion în anul următor, iar planurile lor sunt date peste cap total. Majoritatea problemelor pe care le au vor avea loc la muncă. Poate fi vorba de penalități, despre opriri din salariu sau chiar de o concediere. Depinde de ei dacă iau măsuri imediat, însă nimeni nu garantează că acestea vor funcționa.

Și Balanțele vor avea un an plin de dezamăgiri și riscă să piardă persoane importante. Cineva apropiat li s-ar putea îmbolnăvi, iar nativii vor fi cei care se vor ocupa de ei, dar nu de ei va depinde evoluția bolii. Nativii trebuie să se asigure că cei cu probleme de sănătate vor cere sfaturile medicilor și că urmează tratamentul indicat de specialiști.

Nici Scorpionii nu vor simți că le merge atât de bine, deși muncesc mult și sunt responsabili. Se pare că orice ar face, stelele nu li se aliniază și pare că nimic nu prinde contur. Din cauza nehotărârii și felului lor foarte schimbător, vor atrage ghinionul de partea lor, fără să mai poată face ceva. Să fie mai optimiști, dacă vor să schimbe ceva.

Un an greu și pentru Capricorni și Vărsători

Un an greu se anunță și pentru natovii din zodia Capricorn. Ei vor avea ghinion din cauza faptulu că sunt prea încăpățânați și vor să facă numai ca ei, deși de cele mai multe ori greșesc. Ei atrag oameni care nu îi merită, pierd timpul cu persoanele nepotrivite, însă în anul 2022 situația se va complica și mai mult. Oamenii din viața lor le vor pune capac și le vor face zile fripte.

Și Vărsătorii tind să fie persoane extrem de dificile și nimeni să nu se înțeleagă cu ei. Dacă și-au pus ceva în minte, se pare că nimeni nu va reuși să le schimbe ideile. Se pare că asta îi va costa mult în anul care vine și vor înregsitra pierderi majore din cauza comportamentului lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI