Dezamăgire totală. O artistă iubită de mulți români și-a abandonat bunica la azil, deși este putred de bogată

Autor: Andrei Simion - 10:43, 23 ian. 2020
O artistă iubită de români și-a abandonat bunica în azil, deși e putred de bogată

O artistă extrem de iubită de români în special în anii 2000 a dezamăgit pe toată lumea. Cu toate că este putred de bogată, a ales să-și abadoneze bunica într-un azil de bătrâni. Ce artistă a ales să-și țină ruda de suflet departe de ea?

Câștigă o avere, dar și-a uitat bunica într-un azil de bătrâni

Din păcate, fanii iubitei artiste Thalia au fost extrem de dezamăgiți de ultimele povești despre viața sa. Cunoscuta cântăreață își neglijează în totalitate bunica. Aceasta are 102 ani și este nevoită să stea într-un azil, în loc să-și petreacă ultimii ani din viață înconjurată de familie sau prieteni. Artista încasează sume colosale din evenimente și concerte, dar a preferat să o lase pe bunica sa singură într-un azil, înconjurată de străini. Mai mult decât atât, nu are o relație apropiată nici cu sora sa, cu care nu a vorbit preț de 6 ani din cauza banilor.

Mange, bunica Thaliei, este și ea îngrijorată de disputa cântăreței cu Laura Zapata. Cele două s-au împăcat în anul 2018, de dragul lui Mange, atunci când a împlinit 100 de ani. Laura și Thalia s-au certat și de la faptul că solista nu se ocupă deloc de bătrână, toate costurile fiind suportate exclusiv de sora sa. „Nu a putut să vină azi, poate data viitoare”, îi spune Zapata bunicăi, care întreabă deseori de nepoata ei.

Thalia și-a abandonat bunica într-un spital, deși este putred de bogată
Thalia și-a abandonat bunica într-un spital, deși este putred de bogată

„Fiecare trebuie să fie împăcat cu consecința lui”

Thalia și Lauza Zapata au avut mereu o relație rece, iar până în 2018 inexistentă. Războiul în familia lor a început atunci când un apartament de-al bunicii lor a fost vândut de cele cinci nepoate ale bătrânei.

Banii câștigați de pe urma vânzării imobilului trebuiau să acopere cheltuielile azilului în care a fost internată Mange, dar nu toate au fost de acord cu acest lucru. La momentul actual, cea care plătește exclusiv pentru îngrijirile bunicii Thaliei este Laura. „Singura care și-a dat partea a fost Thalia, celelalte n-au făcut-o, au păstrat banii. Ceea ce cred eu este că fiecare trebuie să fie împăcat cu consecința lui, căci acțiunile în viață mereu au consecințe”, a spus Zapata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI