Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea și Andreea Bălan, la aproape 1 an de la despărțire

Ce s-a observat dupa aproape un an de la despartire

Deși public, cei doi soți se declară separați și cu viețile refăcute, având deja și alți parteneri de luni bune, în tăcere însă, Andreea Bălan și George Burcea par că încă își vorbesc prin gesturi ce exprimă totul.

Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea și Andreea Bălan

Ei au fost surprinși în timp ce își purtau încă verighetele pe degete, la aproape un an de la despărțire. Astfel că de curând, Andreea Bălan a publicat o fotografie în care se află alături de fiica ei cea mică. În prim plan însă, se observă verigheta cântăreței. Iar fanii au fost uimiți de gestul artistei care pare că în prezent are o relație frumoasa de dragoste cu Tiberiu Argint. „Încă mai porți verigheta??”, i-a comentat un internaut Andreei Bălan, alături de o poză cu fiica sa cea mică.

Amândoi au fost surprinși cu verigheta pe deget

La rândul lui, George Burcea a fost și el surprins cu verigheta pe deget, în timp ce se afla chiar cu noua lui iubită, Viviana Sposub. Deși orice legătură amoroasă între ei s-a terminat, George Burcea și Andreea Bălan continuă să își poarte verighetele, fapt care dă de bănuit în ceea ce privește sentimentele unuia pentru celălalt. Dar în ciuda acestor detalii, Andreea Bălan lasă să se înțeleagă că este liniștită din punct de vedere sentimental.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

George Burcea își continuă însă relația cu Viviana Sposub.

„Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”, a spus actorul.

Cât despre vizita fetițelor sale, acesta a declarat pentru Click:

„Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, a mai adăugat actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI