Detaliul secret din relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac. Abia acum a ieșit la iveală

Detaliul secret din relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac. Abia acum a ieșit la iveală
Detaliul care a ieșit la iveală din relația dintre Sorsana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează unul din cele mai discrete cupluri din lumea publică. Ce detalii secrete au ieșit la iveală despre povestea lor de iubire? Ce se știe despre relația lor?

Detaliul care a ieșit la iveală din relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

Povestea de dragoste care a surprins showbiz-ul românesc a fost categoric cea formată din Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea. Celebrul afacerist a avut un mariaj longeviv alături de Ileana Lazariuc, femeie cu care are doi băieți.

Majoritatea fanilor fostului cuplu au fost șocați când au auzit că cei doi s-au decis să meargă pe drumuri separate, iar mai apoi de vestea că Țiriac Jr. iubește din nou…și nu pe oricine. Relația acestuia cu Sorana este una mai veche decât s-a crezut până acum.

Niciunul nu a ieșit la rampă să confirme sau să infirme detaliile care au apărut în presă. Cu toate astea, unii apropiați i-au dat de gol și au povestit câteva detalii cel puțin picante din relația lor pe alocuri controversată.

Ion Ion Țiriac anunța în anul 2019 că divorțul de Ileana s-a produs în urmă cu doi ani, secret păstrat de amândoi. Regula aceasta a fost impusă chiar de fiul miliardarului. Conform click.ro, bărbatul nu a suferit foarte mult după separarea de mama copiilor săi pentru că a intrat la scurtă vreme într-o relație cu Sorana Cîrstea.

„Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a spus o persoană apropiată celor doi potrivit sursei citate.

Apropiații au spus totul!

Cu alte cuvinte, vedetele se iubesc încă din 2017 și tot de atunci fac tot posibilul să ofere cât mai puține detalii gurilor rele și curioșilor. Nici la moment nu există o poză împreună cu cei doi.

Zvonurile că relația lor ar trece la nivelul următor au apărut la finele anului, după ce jucătoarea de tenis și-a făcut apariția cu un inel prețios pe deget. Apropiații acestora confirmă planurile de viitor.

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”
Surse apropiate celor doi (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI