Detaliul secret care s-a aflat după nuntă: Ce diferență de vârstă e, de fapt, între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Vedeta e mai mare decât soțul ei

de: Daoud Andra
06 10. 2024

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte nunta visurilor lor, sâmbătă seara, într-o locație exclusivistă. Cei doi au petrecut alături de invitații lor la Palatul Snagov de lângă București. Mireasa, care a strălucit în două rochii superbe, este cu câțiva ani mai mare decât cel care i-a devenit soț.

Cu câți ani este mai mare Monica Bîrlădeanu decât Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă la 45 de ani. Celebra actriță și prezentatoare TV s-a căsătorit sâmbătă cu Valeriu Gheorghiță, medic militar și coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid. Mireasa a strălucit în două ținute superbe, care i-au pus în valoare silueta.

Pentru Monica Bîrlădeanu, este prima dată când ajunge la altar. Actrița a mai fost logodită în trecut, dar nu a ajuns să se căsătorească. Soțul ei, pe de altă parte, a mai fost căsătorit și are doi copii din mariajul anterior. De altfel, în momentul în care au început să formeze un cuplu s-a speculat că medicul ar fi fost în continuare căsătorit, dar actrița a specificat că este un bărbar divorțat.

Un detaliu pe care puțini îl știu este că Valeriu Gheorghiță este cu câțiva ani mai tânăr decât actrița. Medicul este născut pe 25 mai 1982, potrivit informațiilor din spațiul public. A împlinit primăvara aceasta, așadar, 42 de ani, în timp ce frumoasa actriță urmează să împlinească 46 de ani în luna decembrie.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță la valsul mirilor

Ce vedete au participat la nuntă

Nunta celor doi a adunat la Palatul Snagov nume importante din România. Andreea Marin, Andreea Raicu, Daciana Ponta, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu, Smiley și Gina Pistol s-au numărat printre invitații de la petrecere. Atmosfera a fost întreținută, printre alții, de Maria Buză și Direcția 5. Nași au fost o pereche de prieteni apropiați ai cuplului, pe nume Mariana și Ionuț Tudorache.

La petrecere au participat atât persoane din showbiz, actori și colegi de-ai miresei, cât și personalități din lumea medicală, colegi cu Valeriu Gheorghiță. Mireasa a schimbat două rochii pe parcursul serii, ambele de la același brand. Ținutele alese de actriță pentru ziua cea mare au fost rochii cu croieli care i-au pus în valoare corpul. Detaliile precum penele și pietrele strălucitoare aplicate pe suprafața rochiilor au făcut-o pe mireasă să strălucească, la propriu.

Invitații au fost răsfățați cu un meniu creat de chef Petrișor Tănase, iar la finalul serii, mirii au tăiat tortul, care a avut patru etaje și a fost decorat cu flori naturale albe.