Detaliul pe care puțini l-au observat în aparițiile publice ale Elenei Udrea. Acum câțiva ani nu te-ai fi așteptat la asta din partea ei

Detaliul pe care puțini l-au observat în aparițiile publice ale Elenei Udrea. Acum câțiva ani nu te-ai fi așteptat la asta din partea ei

Ce s-a întâmplat cu garderoba vastă și elegantă a Elenei Udrea, cu sutele de rochii și de pantaloni din materiale fine, sacouri, pantofi și genți de firmă? Este întrebarea de pe buzele tuturor după ce fostul ministru, celebru prin cochetăria sa, a ieșit din casă două zile la rând îmbrăcată cu aceleași haine.

Elena Udrea și detaliul pe care puțini l-au observat la ținuta sa

De când a devenit mamă, Elena Udrea pare că și-a pierdut mult din strălucire. Nu mai are nici silueta, dar nici interesul pentru modă. Și nici cochetăria și senzualitatea de altădată.

Marți, fostul ministru al Dezvoltării s-a prezentat la Curtea de Apel București pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu și Dan Andronic. Aceasta a fost la fel de zâmbitoare și de binedispusă, dar nu la fel de impresionantă prin ținuta pe care a purtat-o. Astfel, se pare că a renunțat la fustele mulate, la bluzele vaporoase și la sacourile în culori vii și a purtat haine mai cuminți: pantaloni crem evazați, cu talie înaltă, bluză scurtă de aceeași culoare, geantă de umăr cu lanț auriu în același ton cu îmbrăcămintea. Singura pată de culoare a fost roșul aprins al manichiurii. O ținută probabil că scumpă, însă extrem de simplă, care o cam dezavantaja, deoarece îi scotea în evidență șoldurile late și abdomenul nu la fel de suplu ca odinioară.

A ieșit din casă două zile la rând cu aceiași pantaloni

Miercuri, Udrea a ieșit din casă cu aceiași pantaloni, de care cel mai probabil îi este tare drag. Și-a schimbat doar bluza, optând pentru ceva mai multă culoare și alegând un tricou roșu aprins. Pe tot parcursul drumului, Elena Udrea a părut supărată, preocupată, agitată. Puțin după ora 16:00, aceasta a ieșit grăbită din curtea casei sale din Corbeanca și a condus repede spre Consiliul de Mediere din București, acolo unde a stat mai bine de o oră. S-a urcat apoi în mașină și a plecat înapoi spre casă, la fetița de un an și jumătate. La Curtea de Apel a fost pregătită anti-covid și a purtat mască, însă miercuri a renunțat la ea.

Fiind cercetată pentru corupție, Elena Udrea părăsise România la începutul lui 2018. A cerut azil în Costa Rica, acolo unde stat mai bine de un și jumătate. Timp de două luni crunte s-a aflat acolo în pușcărie. În vara anului trecut, după ce condamnarea sa din România a fost anulată, fostul ministru al Dezvoltării a revenit în țară unde duce o viață discretă în sânul familiei. Pe rolul instanțelor mai are trei dosare: Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din anul 2009.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI