Detaliul pe care Andreea Bălan l-a ținut ascuns! Ce i-a făcut, de fapt, lui George Burcea, în secret

Detaliul pe care Andreea Bălan l-a ținut ascuns! Ce i-a făcut, de fapt, lui George Burcea, în secret

După trei luni de când au anunțat că vor divorța, noi detalii ies la iveală și arată care sunt, în realitate, motivele pentru care George Burcea ar fi încetat să o mai iubească pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț la șase luni de la căsătorie

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a derulat cu pași repezi. S-au cunoscut la filmările unui videoclip, iar în mai puțin de patru ani au făcut și doi copii, iar apoi s-au căsătorit. La doar șase luni de la grandiosul eveniment, la care au participat 400 de persoane, actorul a părăsit căminul conjugal, susținând că nu își mai iubește soția.

Andreea a suferit mult și a sperat până în ultimul moment că soțul ei va reveni la sentimente mai bune și ca va mai acorda o șansă iubirii lor. Între timp, artista a depus actele de divorț, fiind convinsă că nu mai poate faace nimic pentru a-și recupera familia. Din cauza pandemiei de coronavirus însă, procesul s-a amânat, dar va fi reluat la începutul lunii iunie.

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și George Burcea

În cele trei luni de despărțire, Andreea și George s-au ”înțepat” prin intermediul social-media și al presei, iar la momentul de față nu își mai vorbesc.

„El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță. Cel puțin așa resimțit el tot negativismul ei.

Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, a mărturisit un apropiat al actorului, potrivit Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI