Detaliul observat de fani la Lavinia Pîrva. Toți au început să o critice

Detaliul observat de fani la Lavinia Pîrva. Toți au început să o critice
Detaliul observat de fani la Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase, carismatice și apreciate artiste din România. Frumoasa brunetă este obișnuită să atragă privirile persoanelor din jurul ei, fie ele de sex masculin sau feminin. Ce operație estetică și-a făcut soția lui Ștefan Bănică, fanii au criticat-o pe rețelele de socializare.

Detaliul observat de fani la Lavinia Pîrva

Prezență diafană, angelică și stilată, cântăreața Lavinia Pîrva a fost dintotdeauna foarte preocupată de felul cum arată, lucru pe care toată lumea îl poate observa. Cu toate că mereu a fost o femeie frumoasă, cu trăsături bine conturate, artista pare să fie ușor nemulțumită de felul în care arată chipul din oglindă, așa că a găsit soluția atunci când a trecut pragul medicilor esteticieni.

Recent, Lavinia Pîrva și-a uimit fanii cu pozele pe care le postează pe Instagram, iar taberele sunt împărțite. În timp ce admiratorii o laudă fără încetare, complimentându-i trupul zvelt și chipul de păpușă, anumiți internauți o critică pe solistă pentru faptul că și-ar fi mărit excesiv buzele. Artista a apelat la o procedură care se numește russian lips, intervenție estetică ce presupune mărirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic.

„Păcat de frumusețea ei naturală. Și acele sprâncene de „animal cu blană” nu le văd rostul pe chipul ei frumos. / Urâte buze. De ce te-ai mutila așa?’ , au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva.

Deși prietenii săi virtuali au criticat felul în care și-a remodelat buzele, Lavinia Pîrva pare să nu fie afectată de vorbele dure care i-au ajuns la urechi, fiind genul de femeie care mereu a făcut ce a considerat ea că este corect, fără să țină cont de părerile celor din jurul ei.

Ce alte operații estetice mai are Lavinia Pîrva

Aceasta nu este prima dată când frumoasa artistă se lasă, cu încredere, pe mâinile medicilor esteticieni. Lavinia Pîrva a mai apelat la aceeași procedură de conturare a gurii în trecut. Acum doi ani, soția lui Ștefan Bănică a vorbit public, pe contul ei de Instagram, despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Sătulă de speculațiile apărute la vremea respectivă, bruneta mărturisea că nu are intervenții chirurgicale la activ, ci doar proceduri minim invazive, urmând un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală. În primăvara anului 2020, Lavinia Pîrva a luat decizia de a-și mări bustul, apelând la implanturi mamare.

„Menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, declara Lavinia Pîrva în 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI