Detaliul neștiut despre salariul lui Dan Capatos. Prezentatorul a decis să dea cărțile pe față

Detaliul neștiut despre salariul lui Dan Capatos. Prezentatorul a decis să dea cărțile pe față
Detaliul neștiut despre salariul lui Dan Capatos. Prezentatorul a decis să dea cărțile pe față

Dan Capatos este unul dintre longevivi oameni de televiziune din România. Prezentatorul este în topul celor mai bine plătite vedete tv, iar emisiunea pe care o face încă din 2007 este foarte urmărită.

Detaliul neștiut despre salariul lui Dan Capatos

Acum s-a aflat ce sumă încasa Dan Capatos pentru fiecare ediție a emisiunii difuzată de Antena 1. Suma este fabuloasă, mai ales că nu este principala sursă de venit.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse pentru Fanatik.

Prezentatorul a plecat de la Antena 1 după 26 de sezoane. Emisiunea lui a fost mutată pe Antena Stars la începutul acestui an. Acum, show-ul Capatos&co poate fi văzut de luni până vineri începând cu 22:30.

“Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor”, spunea Dan Capatos.

Dan Capatos: „Trăiesc din salariu”

Dan Capatos a negat că ar avea și alte surse de venit în afara salariului pe care îl încasează în calitate de prezentator. El a declarat că este singurul lucru pe care știe să îl facă și i-a contrazis pe cei care spun că ar face orice pentru rating.

„Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating.

Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating. Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați, a spus el în cadrul podacstului găzduit de Damian Drăghici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI