Detaliul neștiut despre Andra s-a aflat la Românii au Talent. Și jurații au fost uluiți să afle asta despre ea

Detaliul neștiut despre Andra s-a aflat la Românii au Talent. Și jurații au fost uluiți să afle asta despre ea
Detaliul nestiut despre Andra s-a aflat la Romanii au Talent

Pe lângă momentele extraordinare ale concurenților de la Românii au Talent, telespectatorii mai află și anumite secrete despre jurații de la PRO TV. Și jurații au fost uluiți să afle asta despre ea. Misterul legat de numele adevărat al Andrei a fost deslușit. Cum o cheamă, de fapt, pe soția lui Măruță în buletin.

Detaliul neștiut despre Andra s-a aflat la Românii au Talent

Andra a dezvăluit un secret pe care nimeni nu îl știa, în timp ce se afla la masa juraților. Faimoasa cântăreață a dezvăluit care este numele ei din buletin. Se pare că pe soția lui Cătălin Măruță o cheamă și Irina, lucru care i-a surprins pe colegii ei de la pupitru.

Irina are 38 de ani și vine din Tecuci. Tânăra este îndrăgostită de continentul african, de oamenii, cultura și muzica lor și a venit să împărtășească această iubire cu artiștii de la Românii au Talent. Din păcate, concurenta nu a putut trece mai departe.

Irina: Am sufletul negru, dar nu de supărare, ci pentru că iubesc poporul african

Andra: Ca de la Irina la Irina… Dacă nu ştiţi, pe mine pe cheamă şi Irina. Clar eşti o iubitoare de artă, dar am o întrebare. Ce am auzit acum a fost o compoziţie făcută pe loc sau…?

Irina: E o piesă compusă de mine.

Andra: Ştii ce cred despre ce am auzit? Cred că ai cântat foarte frumos la pian, poţi să compui piese pentru că ai o latură sensibilă. Dar nu întotdeauna cei care compun pot şi cânta.

Florin Călinescu: Nu am înţeles ce vrei să ne arăţi în seara asta… Desenezi, cânţi, compui! Hotărăşte-te ce vrei să ne arăţi, e doar părerea mea.

Cum se iubesc Andra și Cătălin Măruță

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Morar, simpatica Andra a dezvăluit care este secretul relației ei trainice cu prezentatorul emisiunii la Măruță de pe PRO TV. De 14 ani de zile formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc.

„Am trecut la un alt nivel de iubire. Până acum eram înnebunită să ne strângem în brațe și să ne pupăm, tot timpul, dar acum… Și acum îmi place asta. Înainte simțeam că mă iubește doar dacă mă ia înbrațe sau îmi spune. Acum, doar dacă se uită la mine într-un fel eu știu că privirea aia îmi spune multe lucruri. Nu am crezut că pot să iubesc așa și că, în momentul în care acest bărbat pune mâna pe mine, să simt ca atunci când mama punea mâna pe mine.

Nu vreau să se înțeleagă greșit. Știi când simți că atunci când pune mama mâna pe tine te vindeci de toate bolile, că nu mai ai nimic, că îți dă o energie, asta simt când Cătălin pune mâna pe mine. Simt că mi-e bine, că nu mai am nevoie de nimic.

Și asta s-a întâmplat în timp. L-am iubit de la început, dar nu am știut că se poate transforma în chestia asta, în sentimentul ăsta pe care îl simt acum. Unii o să zică că exagerez. Surorile mele de fiecare dată când plecăm în vacanță îmi spun că eu le fac ceartă în casă, pentru că eu îmi iubesc atât de mult soțul și atât de mult îl respect și îmi doresc să-i fie bine și să-l văd zâmbind și el pe mine”, a mărturisit Andra despre Cătălin Măruță, în podcastul realizat de Mihai Morar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI