Detaliul intim despre Andra pe care fanii l-au aflat. Jurata de la Românii au talent a făcut dezvăluirea la TV

Detaliul intim despre Andra pe care fanii l-au aflat. Jurata de la Românii au talent a făcut dezvăluirea la TV
Andra dezvăluie un detaliu din viața sa chiar în ediția de azi de la Românii au talent

Andra e una din persoanele publice de la noi care deși se află de zeci de ani în atenția publicului a reușit să mențină intimitatea în privința multor detalii din viața sa. Ce amănunt așteptat de fani a dezvăluit chiar în direct la Românii au Talent?

Românii au Talent: Andra le-a oferit fanilor un detaliu intim

Andra se află încă din adolescență în vizorul românilor care au avut plăcerea să vadă parcursul ei parcă fără greșeală. Vedeta se poate mândri cu o viață superbă. Este o mamă a doi copii sănătoși și frumoși, are o relație extraordinară alături de partenerul său și categoric se bucură și de o carieră de invidiat.

Deși este de ani buni o persoană publică, mulți nu știu câteva detalii despre ea. Cântăreața face parte din minionele din showbiz, alături de Inna, Amna sau Ami. Soția lui Cătălin Măruță a observat imediat cât de înaltă este concurenta venită pe scena talentelor care la doar 11 ani se bucură de înălțimea pe care o are și ea.

  • „Am rămas blocată”

„Multă lume spune lucruri neadevărate despre mine şi asta mă doare. Mulţi îmi zic să renunţ la muzică pentru că nu am voce”, a spus concurenta din Târnăveni, Mureş, înainte de intrarea pe scenă. Imediat după intrarea în scenă a concurenţei, Andra a observat portul popular al Alesiei dar şi stătură acesteia.

Andra: „Vai, ce înaltă eşti! Cât ai în înălţime?”
Alesia Vornicu: „1, 65 de metri”
Andra: „Wow, cât mine! Şi ai abia 11 ani... Succes pentru ce ai pregătit! Ai o voce foarte frumoasă, dar s-au auzit toate floricelele şi la astea mai trebuie lucrat puţin”
Alesia Vornicu: „Am rămas blocată când am văzut scena aia mare, juraţii şi „x-urile” alea mari… Am crezut că o să plec acasă”

Vedeta a fost pusă la zid de fani

“Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos.

Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior. (…) m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul.

O dată la d0uă săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”
Andra Măruță (Sursa: Radio Impuls)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI