Detaliul despre Kate Middleton ținut secret de Familia Regală. Fanii sunt bulversați de informația care a scăpat pe internet

de: Ionuț Vieru
05 06. 2024

Kate Middleton nu își va mai putea îndeplini rolurile regale niciodată, a declarat un apropiat al Palatului. Cum se simte în prezent Prințesa de Wales, aflați în rândurile următoare.

De ce s-ar putea să renunțe Kate Middleton la îndatoririle regale

Prințesa de Wales „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte”, a declarat un apropiat al Palatului pentru Us Weekly. Aceeași sursă a mai precizat că Prințesa „reevaluează ceea ce va putea să-și asume când se va întoarce”.

Richard Fitzwilliams, expert regal, a precizat că, dacă se va întoarce Kate la îndatoririle regale, „o va face respectând atent recomandările medicale”. Aceste speculații au apărut după ce o altă sursă de la Palat  declarat că este posibil ca Prințesa de Wales să nu mai apară deloc anul acesta.

Un lucru important care trebuie luat în considerare este tipul de cancer de care suferă Prințesa, informație care nu a fost dezvăluită de către Palat deocamdată.

Cu toate acestea, specialiștii au analizat contextul și sunt de părere că Prințesa de Wales ar suferi de cancerul de colon. Kate Middleton urmează un tratament strict, dar dacă este dificil de tratat, terapiile se pot întinde timp de ani de zile.

Noi detalii despre Kate Middleton

Prințul William va călători pentru a participa la ceremonia aniversare a 80 de ani de la debarcarea Zilei Z, care este programată să aibă loc la Omaha Beach și Saint Laurent sur Mur din Franța.

Alături de Prinț vor mai călători și regele Frederik al Danemarcei, prințul moștenitor Haakon al Norvegiei, regele Willem-Alexander și regina Maxima a Țărilor de Jos.

Cu toate acestea, Kate Middleton nu va fi alături de soțul ei în această călătorie, deoarece urmează tratamentul împotriva tipului de cancer nedezvăluit.

Noua călătorie vine după ce familia regală britanică a anunțat că își va ajusta programul de logodnă pentru a se adapta la viitoarele alegeri generale din Marea Britanie.

„În urma declarației primului ministru în această după-amiază de convocare a alegerilor generale, familia regală va amâna, în conformitate cu procedura normală, angajamentele care pot părea să distragă atenția de la campania electorală.

Majestățile Lor își trimit sincere scuze oricăruia dintre cei care ar putea fi afectați ca urmare a acestei decizii”, a declarat un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham.