Detaliul apărut în ultimul portret cu Regele Charles și Camilla. Puțini oameni știau asta despre cuplul regal

Detaliul apărut în ultimul portret cu Regele Charles și Camilla. Puțini oameni știau asta despre cuplul regal
Detaliul apărut în ultimul portret cu Regele Charles și Camilla.

Detaliul apărut în ultimul portret cu Regele Charles și Camilla. Un portret regal recent al regelui Charles cu Camilla, regina consoartă, alături de Prințul William și Kate Middleton, a fost lansat recent. Ce s-a observat!

Detaliul apărut în ultimul portret cu Regele Charles și Camilla

Un portret regal recent al regelui Charles cu Camilla, regina consoartă, alături de Prințul William și Kate Middleton, a fost lansat recent și le înfățișează pe ambele cupluri având manisfestări subtile de afecțiune în public. Fotografia, realizată de vechiul fotograf regal Chris Jackson, îl înfățișează pe Charles împreună cu fiul său cel mai mare, dar și pe soțiile lor, a fost distribuită pe contul oficial de Instagram al familiei regale.

Imaginea a fost făcută pe 18 septembrie, chiar în noaptea dinaintea înmormântării de stat a Reginei Elisabeta a II-a, conform unui comunicat de presă al Palatului Buckingham.

Conform comunicatului, portretul a fost realizat înaintea unei recepții organizate de Charles și Camilla pentru șefii de stat și oaspeții oficiali de la Palatul Buckingham. Printre cei invitați s-au numărat președintele american Joe Biden, prima doamnă Jill Biden, dar și premierul canadian Justin Trudeau.

Detaliul care se poate vedea în imagine este acela că regele Charles și Camilla sunt mai apropiați și chiar își țin o mână unul în spatele celuilalt, gest considerat foarte rar în ceea ce-i privește. Vezi imaginea în galeria foto a articolului.

De asemenea, în mod similar, și brațul drept al lui Kate pare să fie așezat ușor în spatele lui William, în timp ce acesta își ține mâinile strânse.

Regele Charles și Camilla portret

Trei membri care au deținut titlul de Prinț de Wales

Toți cei patru membri ai familiei regale au zâmbit în fața aparatului de fotografiat și respectă codul vestimentar al dimineții: Camilla și Kate au optat să poarte rochii negre de doliu cu mâneci lungi, iar Charles și William s-au asortat în costume bleumarin închis și cravate negre.

Un alt element de remarcat în imagine sunt surprinse, de fapt, trei persoane care au deținut titlul de Prinț de Wales. Amintim, cu această ocazie, că după moartea reginei Elisabeta a II-a, câțiva membri ai familiei regale din linia succesorală au suferit modificări de titlu.

Charles a devenit rege, iar titlul său de Prinț de Wales, pe care îl deținea încă de la vârsta de nouă ani, i-a fost acordat lui William. Dar, familia regală se află în fața unui tablou al regelui George al IV-lea, care a moștenit titlul de Prinț de Wales în 1762.