22 mart. 2023 | 20:38

Despărțire surpriză în showbizul românesc: ‘Nu trebuia să aflați, dar sunt singur’

Monden
Despărțire surpriză în showbizul românesc: ‘Nu trebuia să aflați, dar sunt singur’
Despartire surpriza in showbizul romanesc Nu trebuia sa aflati, dar sunt singur

Norocos în carieră, ghinionist în dragoste. Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului s-a prezentat la premiera noului său film fără partenera de viață. Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2023. Despre cine este vorba. Fanii au rămas surprinși.

BRomania s-a despărțit de fosta iubită

Matei Dima, alias BRomania, este din nou burlac. Celebrul actor în vârstă de 35 de ani s-a despărțit de fosta lui iubită, femeia care i-a fost alături în ultimele 12 luni. Cei doi s-au separat după doar un an de relație.

Bromania a fost cel care le-a mărturisit adevărul reporterilor de la Click!, după ce jurnaliștii au observat că a venit neacompaniat la premiera noului său film, „Haita de acțiune”, fără iubita lui în vârstă de 23 de ani.

„Sunt singur acum! Asta e, gata, am zis! Bine că ați aflat acum! Nu trebuia, dar dacă tot s-a aflat, asta e!”, a declarat actorul Matei Dima, exclusiv pentru click.ro.

Citește și Cine plătește filmele pe care BRomania le face. Ce nou proiect pregătește Matei Dima

„Eu cred că e nevoie să mergem la cinema, să râdem”

Entuziasmat de premiera noii pelicule, BRomania dezvăluie că nu știe dacă noul film va surclasa Teambuilding la încasările de la box-office, însă Haita de acțiune ar fi cel mai scump film pe care l-ar fi realizat până-n prezent.

„Nu știu dacă o să-l bată la cifre, dar este pe departe cel mai scump film pe care l-am făcut până acum. Am investit cel mai mult. S-au băgat bani mult mai mulți, producția este cu mult mai amplă. Se vede și pe cameră, e foarte clar.

Eu cred că e nevoie să mergem la cinema, să râdem, să ne simțim bine. Subiectele pe care le alegem noi facem satiră din ele de obicei. De fapt, nu contează atât de mult subiectul cât contează cât de bine te simți în scaunul acela de la cinema.

Eu nu am vrut neapărat să fac un film cu polițiști, am vrut să fac un film de acțiune, de fapt. Dacă joc un polițist puțin idiot și chel la cine o să se gândească oamenii, la Garcea nu?!

Și de asta am zis că ar fi ideal să-mi leg universul cu el, și de ce să nu fiu fii-su?! Și a fost de acord.”, a completat actorul pentru sursa citată.

Citește și Cu cine s-a consultat Antonia înainte să intre în “Haita de acțiune”: “Nu am zis “da” pe loc”. Care au fost cele mai dificile scene EXCLUSIV VIDEO

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro