Despărțire șocantă în showbiz! Anunțul oficial, ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu

de: Bișinicu Andreea
19 02. 2022

S-a rupt lanțul de iubire între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. După o poveste de dragoste controversată, cu multe suișuri și coborâșuri, se pare că afaceristul și focoasa blondină și-ar fi spus adio pentru totdeauna. Deși cei doi s-au mai despărțit și în trecut, de data aceasta fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a fost cel care a anunțat separarea de designer.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

S-au cunoscut, s-au iubit, s-au certat și împăcat de nenumărate ori, însă, de data asta, despărțirea pare să fie definitivă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Controversatul om de afaceri este cel care a făcut anunțul oficial al separării.

După o relație cu năbădăi și o poveste de dragoste intensă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să-și fi spus adio. Fiul baronului PSD ar fi dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, faptul că el și designerul nu mai formează un cuplu.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță exotică în Dubai, fără cel despre care se credea că încă mai este partenerul ei. Asta nu e tot. Gabi Bădălău ar fi petrecut la el acasă, cu familia și câteva domnișoare misterioase, fără ca blondina să fie prezentă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își doreau să aibă un copil

Fanii cuplului și-au pus multe semne de întrebare privind povestea lor de dragoste și, deși în ianuarie 2022, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au împlinit un an de relație, se pare că cei doi nu au revenit la sentimente mai bune, iar acum s-au despărțit din nou.

Vestea separării celor doi i-a șocat pe fanii cuplului, având în vedere faptul că, acum o lună de zile, după ce au serbat aniversarea unui an de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi declarat pentru sursa citată că își doresc să ducă relația la un alt nivel, mai exact, să devină părinți.

Drumurile iubirii sunt, cu adevărat, încurcate. În prezent, Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț de artista Claudia Pătrășcanu, femeia care i-a dăruit doi băieți, pe Nicholas și pe Gabriel. Bianca Drăgușanu are o fetiță de 5 ani pe nume Sofia, din căsnicia cu vedeta Kanal D Victor Slav.