Despărțire devastatoare în showbiz după 13 ani de căsătorie. Vedeta pierde și casa de milioane

de: Bișinicu Andreea
13 05. 2023

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV a anunțat că divorțează de soțul ei, după un mariaj de 13 ani. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, spre surprinderea fanilor vedetei. Despre cine este vorba.

Prezentatoarea Sally Nugent divorțează după 13 ani de căsnicie

Prezentatoarea TV Sally Nugent s-a despărțit de soțul ei, după ce au fost căsătoriți timp de 13 ani de zile.  Potrivit prietenilor, gazda programului BBC’s Breakfast, în vârstă de 51 de ani, și soțul ei, omul de afaceri Gavin Hawthorn, 52 de ani, au decis să divorțeze, pe cale amiabilă.

Cei doi au împreună un fiu adolescent, iar motivul pentru care au ajuns la concluzia de a finaliza mariajul ar fi aceea că „s-a dus în direcții diferite” potrivit unui prieten din anturajul lor, relatează publicația Daily Mail.

„Este foarte trist, dar nu mai sunt împreună. Cred că au încercat să se descurce destul de mult, pentru că nu au vrut să se despartă dacă ar putea ajuta, de dragul fiului lor, dar în mod clar nu au reușit să o facă.

Amândoi au fost foarte păziți cu privire la motivele din spatele despărțirii lor, dar a fost clar de ceva vreme că au fost și acum este evident că nu au reușit să rezolve asta, în ciuda faptului că au încercat de ceva timp.”, au declarat surse apropiate celor doi.

Citește și Ce l-a speriat pe Dinu Maxer după divorț: ‘Există o ciclicitate, la fel am pățit și eu’ VIDEO EXCLUSIV

Cei doi au împreună un fiu

În timp ce popularitatea prezentatoarei TV a crescut, soțul ei a trecut de la un rol de senior marketing la Pets at Home la investiții într-o franciză locală pentru grupul național The Massage Company, lângă casa lor din Greater Manchester.

Contactată de către jurnaliști pentru a dreptul la replică, Sally Nugent a preferat să rămână discretă în declarații.

„Nu voi spune nimic, mulțumesc!”, a spus ea pentru sursa citată.

Sally Nugent și fostul ei soț, Gavin Hawthorn, locuiesc într-o vilă de lux din cartierul exclusivist Greater Manchester din nord-vestul Angliei.

Cuplul a cumpărat proprietatea pentru suma fabuloasă de 745.000 de lire sterline în anul 2012. Casa a fost scoasă la vânzare, din nou, în noiembrie anul trecut.

Prezentatoarea TV nu a vorbit niciodată public despre identitatea soțului ei, biografia ei de pe site-ul BBC Breakfast spunând pur și simplu că este „căsătorită și are un copil – un băiat nebun de fotbal și rugby”.

Citește și Toni Iuruc a dat lovitura după divorţul de Simona Halep! Pe ce a dat peste 100.000 de euro afaceristul