Designerii desființează cizmele gigant, aduse în România de Delia și de Dorian Popa: ”Nu ieșiți așa pe stradă, aruncați banii degeaba!”. Prețul e de infarct EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
25 09. 2023

Cizmele gigant, noua fiță a starurilor, au fost aduse, în România, de nonconformiștii Dorian Popa și Delia.
Designerii și stiliștii s-au împărțit în două tabere, exprimându-și părerea, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre acest tip de încălțăminte, desprins parcă din serialele de desene animate. Prețul este de infarct: 1.200 de dolari.

Delia și Dorian Popa au adus modelul în România

Și Delia și-a achiziționat celebrele cizme gigant, preluând astfel ștafeta de la celebrii Victoria Beckham, Ciara, Maluma și rapperul Lil Wayne. Dacă, inițial, prețul a fost de 450 de dolari, iată că, peste noapte, urmare a vânzărilor-record, cizmele s-au scumpit, ajungând la exorbitanta sumă de 1.200 de dolari.

Delia și-a achiziționat modelul pe galben, iar Dorian Popa, pe roșu, ei făcând deja furori, pe Internet, cu fotografiile publicate. Fanii i-au lăsat solistei mesaje amuzante:

”Numai tu puteai să cumperi așa ceva”,

”La orice mă așteptam, dar, la asta, nu!”,

”Când nu știi ce să mai faci cu banii, cumperi baloane-papuci”,

”Ești cumva rudă cu SpongeBob?” sau ”Doamne, nu mă lăsa!”.

Designerul Florin Burescu o critică pe Delia


Designerul Florin Burescu a fost dur în declarații. Iată ce spune despre această încălțăminte-șoc, deloc practică și extrem de scumpă:

”Este isterie cu ele! În România, primul a fost Dorian Popa, care le-a adus, le-a probat și le-a încălțat.Sunt niște piese extravagante, dar, pentru un artist, pe scenă sau pentru un pictorial, dau foarte bine, sunt interesante. Nu recomand însă să se plece așa din casă, nu ieșiți așa pe stradă, par foarte incomode și grele. Îmi amintesc de vazele acelea, de pe timpuri, din comunism, cu gâtul lung.

Par o invenție de desene animate, nu au ce căuta în garderoba oamenilor. Nu aruncați banii, pe ele, din punctul meu de vedere aruncați banii degeaba!”, ne-a declarat Florin Burescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Adina Buzatu, stilista vedetelor din România

Și Adina Buzatu, stilista vestimentară a artiștilor, și-a exprimat părerea despre controversatul model. Admite însă că Delia poate purta orice, fiind o artistă nonconformistă, care adesea și-a șocat fanii cu ținutele ei de scenă scandaloase:

”Sunt cool, originale, fashionable, în perfectă concordanță cu imaginea artistei. Altfel spus, dacă ați fi întrebați cine ar putea să fie purtătoarea, în proporție foarte mare ați fi ghicit! Și dacă ați vedea o poză cu ținuta, dar cu zona capului blurată, sunt sigură că marea majoritate ar recunoaște-o prin stil pe Delia! Eu le-aș purta, dar nu mi s-ar potrivi ca stil, la fel de bine, nu mi-ar veni la fel de natural”, ne-a declarat Adina Buzatu, pentru Playtech Știri.