17 feb. 2022 | 11:46

Descoperire șocantă pe un câmp din Caraș-Severin! Tânără mămică, găsită înjunghiată mortal de oamenii legii. Cine a anunțat teribila crimă

News
Descoperire șocantă pe un câmp din Caraș-Severin! Tânără mămică, găsită înjunghiată mortal de oamenii legii. Cine a anunțat teribila crimă
Criminaliștii fac investigații la locul tragediei Foto ilustrativă

Momente de groază în Caraș-Severin, acolo unde oamenii legii au fost anunțați cu privire la existența cadavrului unei femei pe un câmp. Ajunși la fața locului, polițiștii și criminaliști au făcut descoperirea șocantă. Ceea ce i-a îngrozit și mai mult pe oamenii legii a fost persoana care i-a anunțat despre crima petrecută miercuri seară.

Cine le-a dezvăluit polițiștilor despre existența cadavrului femeii pe câmp

Potrivit IPJ Caraș-Severin, cel care a dezvăluit teribila crimă a fost un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care este presupusul ucigaș al femeii. Acesta s-a prezentat în cursul acestei dimineți la sediul Poliției Drobeta Turnu-Severin, acolo unde i-a anunțat pe oamenii legii despre faptul că, miercuri seara, în jurul orei 23.00, a înjunghiat mortal o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, pe care a abandonat-o pe câmp.

Bărbatul a oferit mai multe informații despre locul unde ar fi abandonat trupul neînsuflețit, iar aceștia au pornit în căutarea acestuia. Urmând indicațiile oferite de presupusul criminal, polițiștii au ajuns în apropierea localității Căvăran, acolo unde au găsit femeia moartă.

„Poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Rurală Caransebeş s-au deplasat imediat la faţa locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată. La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliţiei”, a precizat sursa citată.

În acest moment, Tribunalul Caraș-Severin a demarat o anchetă pentru a descoperi cum s-a petrecut oribila crimă. Până acum, polițiștii nu au transmis motivele pentru care bărbatul de 29 de ani ar fi recurs la un asemenea gest.

Femeie de 35 de ani, înjunghiată mortal în inimă de fostul soț

O altă crimă înfiorătoare a avut loc în urmă cu două săptămâni, atunci când o femeie de 35 de ani a fost ucisă într-un mod tragic, chiar de către partenerul său de viață. Tragedia a avut loc în localitatea vasluiană Zorleni, iar criminalul, în vârstă de 44 de ani, a părăsit locul tragediei imediat după crimă.

Din păcate, femeia a fost descoperită târziu de către echipajele medicale, motiv pentru care, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei. În urma morții femeii, patru copilași au rămas orfani de mamă, în timp ce tatăl lor va petrece câțiva ani buni în închisoare.

 „Astăzi, 4 februarie 2022, ora 19.42, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la decesul unei femeie de 35 ani, din localitatea Zorleni, județul Vaslui. Corpul victimei prezenta urme de violență. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Vaslui pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei.

Totodată, întrucât există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, acesta urmând a prelua cercetările”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Victima se numea Cristina Carp și era angajată la depozitul Kredianis din Bârlad. Aceasta locuia împreună cu cei patru copii în casa socrilor surorii ei, unde se adăpostise pentru a scăpa de stresul și violența la care era supusă în căminul conjugal.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro