Descoperire șocantă într-o pungă cu salată, în supermarket. Era viu și mișca încet VIDEO

Descoperire șocantă într-o pungă cu salată, în supermarket. Era viu și mișca încet VIDEO
Descoperire socanta intr-o punga cu salata in supermarket

Clipe de coșmar pentru un cuplu din Australia. Alexander White și Amelie Neate au trăit spaima vieții lor atunci când au deschis punga cu legume cumpărată de la supermarket. Ce animal a sărit dintre foile de salată. Era viu și mișca încet. 

Descoperire șocantă într-o pungă cu salată, în supermarket

Un bărbat și o femei din Sydney s-au speriat de groază atunci când au descoperit un șarpe veninos rar într-o pungă de salată de supermarket. Șarpele subține face parte din rasa Hoplocephalus bitorquatus. Reptila a fost descoperită într-o pungă de salată pe care Alexander White și iubita lui, Amelie Neate, au cumărat-o luni de la un supermarket din Sydney.

„Se mișca și își scotea limba mică. De fapt, limba ei mi-a spus că nu este un vierme uriaș. Aș fi fost mai confortabil cu un vierme, ca să fiu sincer.”, a declarat bărbatul, conform The Guardian.

Reptila avea aproximativ 20 cm lungime și părea că dormea ​​liniștită printre salatele compartimentului refrigerator din supermarket până când White a ridicat-o, a dus-o în jurul magazinului, apoi a aruncat-o în rucsac după ce a mers timp de 10 minute cu bicicleta, până acasă. Șocul a fost uriaș, atunci când iubita lui a deschis punga, pregătind masa de prânz.

„Nu aveam un cărucior, deoarece niciunul dintre noi nu avea o monedă în dolari, așa că pur și simplu țineam punga în mână. M-a speriat!”, a adăugat Alexander White pentru sursa citată.

Șarpele a apărut în timp ce își despachetau alimentele acasă. Aceștia au sunat la organizația de salvare a animalelor sălbatice Wires și au fost informați că șarpele face parte din una dintre cele mai veninoase și agresive specii din Australia. După ce au fost trimise câteva fotografii pentru a fi examinat cu atenție, specialiștii și-au dat seama că era vorba despre un șarpe cu cap pal, o specie destul de periculoasă și veninoasă.

„Am crezut că asta înseamnă că are proprietăți medicinale. Se pare că înseamnă că, dacă ești mușcat, trebuie să mergi la spital destul de repede.”, a completat bărbatul care a găsit șarpele în supermarket.

Cât de veninos este șarpele cu cap pal

Potrivit reprezentanților de la Muzeului Australian, șerpii cu cap pal sunt o „specie timidă, dar nervoasă, ușor de agitat dacă sunt încolțiți”. Nu s-au înregistrat decese, dar muzeul afirmă că „o invenție poate produce unele simptome neplăcute, inclusiv dureri de cap severe, vedere încețoșată, durere localizată și sângerări anormale”.

De asemenea, au verificat restul produselor alimentare pentru a fi sigur că nu mai găsesc nimic straniu, după ce au realizat că punga de salată era deschisă la un capăt.

„Am avut un moment în care m-am gândit, dacă șarpele a venit din altceva?” Spuse White. „Așa că am cam foștit prin tot ceea ce încercam să găsesc dovezi ale altor șerpi. Dar părea destul de acasă în salată și, după ce se epuizase, se uită în jur, a revenit în interiorul salatei și a adormit. ”

Șarpele și salata au fost mutate într-un container Tupperware, cu grija de a deschide capacul câțiva milimetri pentru ca șarpele să nu rămână fără aer. Un îmblânzitor de șerpi de la organizația Wires a sosit acasă la cei doi tineri la 22:30 pentru a recupera reptila, care a fost transferată într-un container încălzit. Cu ajutorul lui Aldi, aceștia au urmărit originea salatei înapoi la Toowoomba și încearcă să organizeze transportul acasă pentru șarpe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI