Descoperire șocantă în valiza unui pasager. Poliția aeroportului a rămas fără cuvinte VIDEO

Descoperire șocantă în valiza unui pasager. Poliția aeroportului a rămas fără cuvinte VIDEO
Descoperire socanta in valiza unui pasager

O descoperire șocantă a fost făcută în valiza unui pasager dintr-un aeroport din Statele Unite ale Americii. Când au văzut ce a putut să pună omul în bagaj, polițiștii au rămas fără cuvinte. Minunăția a fost filmată.

Ce descoperire șocantă a fost făcută în valiza unui pasager

Această descoperire șocantă a fost făcută în valiza unui pasager anul trecut, potrivit Administrației pentru Securitatea Transporturilor din Statele Unite ale Americii. Călătorul a uimit pe toată lumea după ce a pus într-un bagaj un borcan în care se afla o creatură pe care cei mai mulți oameni nu au văzut-o niciodată de aproape.

Mai exact, pasagerul a încercat în toamna anului 2020 să se furișeze la bordul unui avion cu un bagaj de mână în care avea un borcan cu un pui de rechin mort. Însă, călătorul și-a văzut speranța de a ajunge la destinație cu acesta ducându-se pe apa sâmbetei. A fost descoperit de angajații Aeroportului Internațional Syracuse, din statul New York, și a fost lăsat fără comoara lui.

Motivul pentru care pasagerul s-a trezit cu o confiscare

Angajații din echipa de securitate a aeroportului au explicat că problema nu a fost puiul de rechin în sine, ci lichidul în care era ținut în borcan. Dacă ar fi fost pus în apă, acesta ar fi putut fi urcat la bordul avionului, dar lichidul în care se afla era un conservant inclus pe lista substanțelor periculoase. Administrația pentru Securitatea Transporturilor (TSA) din SUA a precizat că cei care vor să transporte pești cu avionul o pot face, dar în recipiente cu cel mult 100 de mililitri de apă.

”Un călător a apărut la punctul de control al Aeroportului Internațional Hancock Syracuse în toamnă cu un rechin mort în interiorul unui borcan cu lichid. S-a stabilit că lichidul nu era apă ci, în schimb, rechinul plutea într-un conservant chimic lichid. Produsul chimic a fost considerat un material periculos și, ca atare, nu i s-a permis transportul prin punctul de control”, a precizat TSA din Statele Unite ale Americii, ce a precizat că printre alte obiecte stranii descoperite în bagajele călătorilor pe parcursul anului 2020 s-au mai numărat, artificii, arme de foc și grenade de fum.

Câini antrenaţi pentru depistarea persoanelor cu COVID-19, la un mare aeroport din țară

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că la Centrul Chinologic de la Sibiu sunt pregătiți peste 10.000 de câini care să depisteze persoanele cu COVID-19, în cadrul unui proiect ce vizează, în special, structurile Poliției de Frontieră și Poliției Transporturi. Patrupezii ar putea avea misiuni la Aeroportul din Sibiu.

”Pasul următor după finalizarea acestei etape este, așa cum v-au spus colegii de la Sibiu, un acord cu Aeroportul din Sibiu pe seama unor reglementări clare cu Direcția de Sănătate Publică, astfel încât acest centru pilot sau proiect pilot să înceapă la Sibiu, în cadrul parteneriatului cu aeroportul. După care vom vedea cum evoluează. Am văzut cum evoluează acest proiect în alte state – Finlanda, Germania – și am convingerea că acest element de noutate și munca acestor colegi polițiști vor da rezultate”, a spus Ministrul în Parlament.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI