Descoperire șocantă în București. Om de afaceri dispărut de trei luni, găsit spânzurat într-o pădure

Descoperire șocantă în București. Om de afaceri dispărut de trei luni, găsit spânzurat într-o pădure
Om de afaceri sibian, găsit spânzurat într-o pădure din București

Momente teribile în București după descoperirea macabră făcută de un cetățean care cicula în sectorul 1 al Capitalei, mai exact, pe strada Trifești. Alexandru Coman, un afacerist sibian stabilit de mai mulți ani în București, a fost găsit mort într-o pădure. Acesta fusese dat dispărut de familie încă din luna noiembrie, atunci când a plecat de acasă doar cu telefonul și portofelul și nu a mai fost de găsit.
Moartea lui Alexandru Coman, sinucidere sau crimă?
Potrivit anchetatorilor, afaceristul ar fi ales să-și ia viața prin ștrangulare, acesta fiind găsit spânzurat într-o pădure din apropierea sectorului 1. Mai mult, specialiștii au transmis că moartea bărbatului ar fi survenit cu câteva zile înainte ca acesta să fie observat de vărbatul care a alertat Poliția. În urmă cu trei luni, familia anunțase dispariția bărbatului de acasă, specificând că acesta a plecat doar cu telefonul și portofelul „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.
O prietenă a bărbatului făcuse pe Facebook un apel către cunoscuți, rugându-i să o anunțe dacă cineva îl observă pe bărbat.

„Dragi prieteni, domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din data de 21 octombrie, nu mai avem nicio veste de la el. Dacă îl vedeți, vă rugăm să sunați la nr. de urgență 112, sau îmi scrieți pe messenger. Vă mulțumesc!??
Cine poate, un share ne-ar ajuta”, a transmis femeia.

„Sperăm să fie la o mănăstire”

O altă persoană apropiată a oferit informații minime despre disparița lui Alexandru Coman, subliniind faptul că acesta dispăruse de trei săptămâni, însă familia nu își pierde speranța cu privire la adăpostirea lui într-un loc sigur.

„Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, a transmis aceasta pe 9 noiembrie, potrivit Turnul Sfatului.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul Poliției Române, Alexandru Coman ar fi plecat din apartamentul său de pe strada Smaranda Brăescu, pe data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30.

Alexandru Coman a fost găsit mort, ieri, într-o pădure din București, fiind demarată o anchetă prin care se urmărește aflarea cauzei exacte a tragediei. Oamenii legii iau în calcul varianta sinuciderii, dar aceștia nu exclud și alte ipoteze.