Descoperire șocantă în abdomenul unui copil de 9 ani. Ce a înghițit după ce s-a uitat la un clip pe TikTok

Descoperire șocantă în abdomenul unui copil de 9 ani. Ce a înghițit după ce s-a uitat la un clip pe TikTok
Descoperire șocantă în abdomenul unui copil de 9 ani

O descoperire șocantă în abdomenul unui copil de nouă ani. Copilul din Marea Britanie a fost la un pas de moarte, în urma unei provocări de pe Tik Tok. Iată despre ce este vorba!

Descoperire șocantă în abdomenul unui copil de 9 ani

Potrivit Daily Mail, Jack McGeoch a ajuns la spital cu dureri mari de abdomen și stări de vomă. Carolann, mama lui, a declarat că ultrasunetele au scos la iveală  „un obiect ce bloca intestinul” copilului. Ulterior, copilul a recunoscut ulterior că înghițise mai mulți mini-magneți. Jack a avut nevoie de operație, întrucât se afla la un pas de moarte.

Copilul a avut nevoie de operație, deoarece se afla la un pas de moarte. Pentru a lua parte la o provocare de pe Tik Tok, Jack a înghițit aceste biluțe Magneto. Unii dintre tineri își pun astfel de magneți pe limbă și în buză, ca să simuleze un piercing. În timpul operației de patru ore suferite, apendicele, intestinul subțire și 30 de cm din intestinul gros au fost eliminate „din cauza unor magneți idioți”, a spus mama copilului.

La cinci zile după operația suferită, Jack, un copil „amuzant, fericit, sănătos”, încă mai consumă doar lichide, nu poate să meargă fără ajutor și nu mai este băiatul de acum o săptămână, a mai spus mama copilului.

Ce avertizează medicii

Chirurgii doresc interzicerea acestor magneți periculoși, care ajung pe mâna copiilor, mai ales că copilul în cauză nu este prima victimă a magneților și a provocării de pe TikTok. În luna mai a acestui an, Ellis Tripp, un băiat de 11 ani, a fost adus la spital, având dureri groaznice de stomac. Medicii au descoperit că și el înghițise mai multe biluțe de magnet. Apoi, un al caz similar este al unei fetițe de 13 ani, pe nume Faye Elizabeth, căreia medicii i-au extras nu mai puțin de 15 biluțe magnetice din organele interne.

De asemenea, profesorul Simon Kenny, chirurg pediatru și directorul secției de pediatrie NHS England, a avertizat:

„Magneții sunt fascinanți pentru copii, iar jucăriile magnetice pot părea un mod ieftin de a-i ține ocupați, dar în cele din urmă sunt nesigure.

Nu e nimic amuzant în asemenea operații de extragere a magneților, de eliminare a unor părți din intestin, cu impact pe termen lung asupra pacienților.

Îi sfătuiesc pe părinți să fie atenți la aceste jucării magnetice, deși, pentru a preveni incidentele, ar trebui să le interzicem pur și simplu”, a declarat medicul englez.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI