Descindere la petrecerea lui Cătălin Botezatu. De ce l-a vizitat Poliția Română chiar de ziua lui

Descindere la petrecerea lui Cătălin Botezatu. De ce l-a vizitat Poliția Română chiar de ziua lui
Descindere la petrecerea lui Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani. Celebrul creator de modă și-a serbat regește ziua de naștere, printr-o petrecere exclusivistă, la care au participat cele mai sonore vedete din showbizul românesc. Fostul jurat de la „Bravo, ai sti!” a avut parte și de o surpriză neplăcută, la evenimentul organizat în onoarea sa. De ce au venit polițiștii „peste el”.

De ce a apărut poliția la petrecerea aniversară a lui Cătălin Botezatu

Nu este un secret pentru nimeni faptul că faimosul Cătălin Botezatu este una dintre cele mai agreabile prezențe masculine ale showbizului românesc. Controversatul designer și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare, petrecând la 55 de ani mai ceva ca la 20.

Evenimentul grandios organizat pentru a-l celebra pe Bote i-a găzduit pe cele mai titrate vedete din România. Oana Roman, Iana Novac, Raluca Bădulescu și Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre divele care i-au fost alături fostului jurat de la „Bravo, ai stil!”, urându-i toate cele bune.

A curs șampanie scumpă, mâncare selectă, muzică pentru toate gusturile, iar cadourile primite de creatorul de modă au fost pe măsura evenimentului organizat într-un local select din Parcul Herăstrău, în Capitală.

Ce amendă a primit proprietarul localului exclusivist unde Bote a dat petrecere

Distracția a fost umbrită de un mic incident care a avut loc în toiul petrecerii. Polițiștii au descins în fața localului select unde Cătălin Botezatu își serba ziua de naștere. Administratorul restaurantului s-a ales cu amenzi colosale, din cauza mai multor încălcări ale legilor.

Sâmbătă, 4 decembrie, faimosul creator de modă și-a sărbătorit împlinirea celor 55 de ani în stil mare, într-un local de lux din centrul Capitalei. Conform celor de la Gândul, oamenii legii au ajuns la intrarea în local în jurul orei 21.15, pentru un control de rutină.

Polițiștii au sesizat faptul că, deși muzica era oprită la ora 21, în local mai erau prezente 15 persoane. Din acest motiv, administratorul restaurantului ar fi fost amendat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei, deoarece localul ar fi fost folosit în regim de club, nu de restaurant.

Un angajat al localului exclusivist a fost și el amendat cu 3000 de lei, după ce a intrat într-un conflict cu oamenii legii veniți să impună ordinea în restaurant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI