Derapaje majore la Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Ce s-a mai întâmplat acum

Derapaje majore la Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Ce s-a mai întâmplat acum
Derapaje majore la Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

Au fost semnalate noi derapaje în emisiunea Acces Direct, care a ”disecat” cazul gemenilor căzuți în urmă cu o lună de la etajul zece al unui bloc din Ploiești.

Derapaje majore la Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Mama copiilor, invitată la Acces Direct, a afirmat că vrea să se sinucidă în direct la televizor. Femeia s-a aflat, vreme de câteva ediții, sub tirul acuzațiilor din partea rudelor, a invitaților din platou, dar șu din partea prezentatoarei Mirela Vaida.

„De unde ştim noi că tu nu ai făcut acest gest abominabil, ţi-ai aruncat copiii pe geam, după care, liniştită, că erai şi băută, erai şi drogată, asta spune prietena ta, te duci frumos în pat şi faci live?”, i-a spus însăși Mirela Vaida mamei celor doi copii.

Potrivit Libertatea, s-au strâns deja şi câteva plângeri la CNA pe acest subiect.

Amintim că în orașul Ploiești doi copii au căzut de la etajul al zecelea şi au murit, după ce au rămas nesupravegheaţi. În momentul în care acest incident a avut loc, mama lor era în live, pe Facebook şi s-a sesizat abia când i-a bătut poliţia la uşă.

Acces Direct a făcut mai multe emisiuni despre subiectul copiilor căzuţi de etaj.

„În funcţie de invitaţi, vinovaţii găsiţi de prezentatoare şi de cei din platou se schimbă. La fel şi ipotezele privind moartea copiilor. Sunt de vină, pe rând, mama, rudele ei, prietena femeii, iar la un moment dat, a fost arătat cu degetul copilul de 5 ani rămas în viaţă.

Un lucru a rămas constant: inducerea ideii că moartea celor mici a fost, de fapt, o crimă”, se arată într-o concluzie a Libertatea.ro, iar un psiholog a arătat că este „o formă de exercitare a puterii faţă de oameni incapabili să se apere”.

Afirmațiile Mirelei Vaida

Mirela Vaida a mai afirmat, în acest caz dezbătut în aceste ediții:

– „Există oare – mi se face pielea de găină gândindu-mă doar că ar putea fi posibil aşa ceva – posibilitatea ca cel mare, băiatul de 5 ani, să fi favorizat căderea acestor doi copii mai mici? Din gelozie, de invidie, de ce se întâmplă între fraţi? Sunt doar ipoteze.”

– „Realitatea este că fiica dumneavoastră, mama acestor gemeni, şi-a omorât copiii, doamnă. Şi-a omorât copiii prin neglijenţă”, într-un dialog cu bunica gemenilor.

Însă nu este prima dată când un subiect sensibil este tratat în acest fel de Acces Direct, iar pentru alt caz emisiunea avea să fie sancţionată cu suma de 150.000 de lei, cea mai mare amendă din ultimii trei ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI