Deputat, prins în momente indecente în timpul ședinței. Ce i-a făcut femeii de lângă el VIDEO

Deputat, prins în momente indecente în timpul ședinței. Ce i-a făcut femeii de lângă el VIDEO

Un deputat din Argentina, scrie presa occidentală, a fost surprins sărutându-i sânii partenerei sale în timpul unei videoconferințe. Scena a devenit rapid virală pe social media.

Deputat, prins în momente indecente în timpul ședinței

Clipul în care un deputat sărută sânul iubitei sale a devenit viral și un mare succes pe rețelele de socializare. Clipul a putut fi urmărit pe ecranul gigant instalat în Parlament. Totul s-a desfășurat în timpul sesiunilor parlamentare în care doar o parte a deputaților au fost prezenți fizic. Sesiunea parlamentară a fost mai întâi întreruptă și apoi suspendată de președintele Parlamentului, Sergio Massa.

Deputat, prins în momente indecente în timpul ședinței. Ce i-a făcut femeii de lângă el VIDEO
Deputat, prins în momente indecente

„De-a lungul acestor luni de telelucrare, am trăit diferite situații în care un adjunct a adormit sau altul s-a ascuns, dar astăzi am trăit o situație care depășește regulile de decor ale acestei case”, a spus domnul Massa.

Ce i-a făcut femeii de lângă el VIDEO

În timp ce unul dintre colegi vorbea, o femeie apare lângă Juan Emilio Ameri, îmbrățișându-l. Adjunctul provinciei Salta a scos apoi un sân din tricoul negru pe care-l purta tânăra și a început să îl sărute. Confuz, domnul Ameri a încercat să-și ceară scuze, explicând că el credea că nu era conectat în acel moment.

„Aici, în interiorul țării, conexiunea este foarte proastă. Soția mea a ieșit din toaletă, am întrebat-o cum îi sunt protezele și am sărutat-o, pentru că în urmă cu zece zile a fost operată pentru proteze mamare ”, s- a apărat deputatul de 47 de ani care ar trebui să știe în termen de cinci zile sancțiunea impusă de către Parlament.

Imaginile au fost vizualizate de câteva sute de mii de ori în toată țara, adesea însoțite de comentarii dureroase. Acest deputat, membru al coaliției guvernamentale Frente de Todos a președintelui de centru-stânga Alberto Fernandez, își reitera „regretele” și „marea rușine”.

Imaginile momentului au condus la expulzarea tânărului deputat în vârstă de 47 de ani, în așteptarea unei anchete și cerându-i demisia din funcția de deputat. Blonda din centrul episodului șocant a fost numită „iubita și consilierul politic” Celeste Burgos. Apariția blondei a venit după ce parlamentarul s-ar fi separat de soția sa Alejandra Escudero.

La câteva momente după ce scena sexuală a fost redată, colegii parlamentari au votat în unanimitate în favoarea suspendării. Asta după ce președintele Camerei Deputaților, Sergio Massa, a oprit sesiunea. O comisie parlamentară plănuia să stabilească sancțiunea finală, expulzarea sa ca deputat fiind discutată deschis.

Deputat, prins în momente indecente în timpul ședinței. Ce i-a făcut femeii de lângă el VIDEO
Deputat prins cu iubita în amor nebun, în parlament

Ameri, acuzat că a hărțuit sexual un adolescent în perioada în care a devenit deputat pentru prima dată în decembrie anul trecut, a încercat inițial să reducă incidentul cu o explicație bizară care să-i lege comportamentul de recenta slujbă a femeii după suspendarea sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI