Denis Drăguș și soția lui, gest superb pentru mai mulți copii părăsiți. Au o inimă mare, puțini ar face asta

de: Beatrice Dumitru
07 07. 2024

Denis Drăguș a fost unul dintre cei mai în formă jucători ai naționalei României la EURO 2024. Atacantul traversează cea mai bună perioadă a carierei, dar și pe plan personal îi merge foarte bine. Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri despre gestul superb făcut de acesta și de soția lui, Vanessa.

Gestul superb făcut de Denis Drăguș și soția sa

La 24 de ani ai săi, Denis Drăguș este tatăl a două fetițe. La începutul anului 2021, Vanessa Mara, soția sa, a adus-o pe lume pe prima micuță a cuplului, Gloria, iar la finalul lui 2023 aceasta a născut-o pe Derya. Fotbalistul a declarat că și-a dorit întotdeauna să aibă copii de tânăr, ca să fie cât mai apropiat de vârsta lor.

Din dragoste pentru copii, Denis Drăguș și Vanessa au făcut un gest superb. Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri emoționante pe conturile de socializare și a spus că a botezat mai mulți micuți părăsiți de părinți, care nu văd sau nu merg, însă au ales să păstreze doar pentru ei acest gest.

”Familia Drăguș

Denis e faimos. Face parte din Echipa Națională a României. Ați văzut-o și pe soția lui, Vanessa. Știți și că au două fetițe de care sunt extrem de îndrăgostiți. Ce nu știți este că ei mai au niște copii.

Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a născut una bucată înger român. Se numește Sarah Nicole. Americancă sută la sută dar cu misiune românească în suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat în România și a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emoționale, în orice caz îngerul Sarah are vreo zece acum.

Statul s-a prins și direcții de protecție a copilului din toată țara o sună să adopte copii inadoptabili. Acum câteva săptămâni i-a murit o fetiță în brațe care de când s-a născut se știa că are de trăit doar câteva luni. Mama biologică n-a vrut așa ceva, statul să scape cât mai repede, mama înger Sarah a luat-o deși mai avea vreo 10 acasă.

O parte din copiii Sarei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș. Copii fără vedere sau fără posibilitatea de a merge. Copii pentru care mama Vanessa Drăguș scrie din când în când pe conturile ei postări care nu fac laicuri cât cele cu soțul atacant. (…)

Familia Drăguș este formată din doi copii de douăzeci și ceva de ani cu copii mici și care au grijă și de alți copii. Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Denis Drăguș a rupt legătura cu părinții săi

Denis Drăguș nu are o relație apropiată cu părinții săi și se spune că cea care l-a făcut să rupă orice legătură cu aceștia este chiar partenera sa. Ei nu au fost nicio clipă de acord cu povestea de dragoste pe care fiul lor a început-o acum șase ani cu tânăra, care ar gestiona fiecare ban care intră în contul atacantului.

În 2021, când a avut loc botezul primei sale fiice, Gloria,, părinții fotbalistului nu au fost invitați. Verișoara lui Denis Drăguș a răbufnit atunci pe rețelele de socializare și a scris un mesaj dur.

”Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum!

Aș vrea să ajungă acest mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părinților lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acum… foarte trist!

Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…Oare ai fi ajuns persoană publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, scria tânăra în 2021.

În timpul Campionatului European, Denis Drăguș s-a transferat la Trabzonspor pentru 1,7 milioane de euro.

  • Denis Drăguș a jucat sezonul trecut tot în Turcia, la Gaziantep.
  • Atacantul a semnat un contract valabil trei ani și va câștiga 1,5 milioane de euro pe sezon.