Demisie șoc! Și-a anunțat plecarea de la Antena 1. Nu se aștepta nimeni la această decizie

de: Ana Chivu
14 10. 2022

Cutremur în piața media din România! O figură importantă a decis să ia o hotărâre radicală. Aceasta a renunțat la postul pe care îl ocupa la Antena 1. Ea se alăturase echipei în urmă cu mai bine de un an de zile. Mulți sperau ca personajul să rămână mult mai mult în sânul trustului, dar soarta a dictat altfel. Totul ar urma să se întâmple chiar de săptămâna viitoare. Despre cine este vorba? Are o experiență bogată în media.

Demisie neașteptată la Antena 1: colaborarea s-a încheiat

O figură importantă de la Antena 1 a luat o decizie uriașă în carieră. Aceasta a hotărât să părăsească trustul după ce s-a alăturat echipei în urmă cu mai bine de un an de zile. Mai exact, este vorba despre Anca Budinschi, coordonatorul programului de ştiri de la Antena 1.

Ea urmează să părăsească trustul Intact în cursul săptămânii viitoare. Cea din urmă a ocupat în trecut poziții precum: Director al Ştirilor Pro TV, Director de Programe Pro TV, Director Executiv al Pro TV şi director general Pro TV. De asemenea, pentru aproape un an a fost și director de programe Prima TV.

Ea părăsește postul pe care îl are acum și urmează să fie înlocuită de Adela Badea. Femeia a mai condus echipa știrilor Antena 1 și în perioada cuprinsă între 2017-2020. În prezent, ea lucrează la Antena 3, unde a fost coordonator editorial şi consultant în ultimii doi ani. Adela Badea a lucrat între anii 1995 și 2017 la postul Neptun TV, unde a început ca reporter, ulterior redactor-şef al ştirilor şi director de ştiri.

Altă lovitură pentru trust

O altă mutare interesată de pe piața medie este cea a lui Cosmin Seleși. Celebrul actor și prezentator TV a plecat de la Antena 1 după mai bine de un deceniu de colaborare. El s-a înțeles cu Pro TV pentru emisiunea ,,Batem palma”, realizată după formatul internaţional „Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Şi vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa Pro TV pe care-i cunosc şi în care am încredere, dar şi mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea şi să mă hrănesc cu părerea lor.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediţie deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenţii câştigă sume mai mici sau mai mari… şi la finalul cărora, vor spune cu siguranţă: Batem Palma!”, a transmis Cosmin Seleşi.