Demi Moore a găsit elixirul tinereții. Arată spectaculos la 61 de ani. Zici că are aceeași vârstă cu fiicele ei

de: Violeta Badea
18 09. 2024

Demi Moore continuă să uimească lumea cu aspectul ei impecabil. La 61 de ani, vedeta arată la fel de tânără ca fiicele sale, alături de care a strălucit recent pe covorul roșu la premiera filmului ”The Substance” în Los Angeles. Actrița a demonstrat că vârsta este doar un număr și că frumusețea poate fi atemporală.

Demi Moore, rol provocator în ”The Substance”

În noul film, ”The Substance”, Demi Moore interpretează o celebritate care se confruntă cu declinul carierei și încearcă să-și recâștige tinerețea folosind o substanță misterioasă de pe piața neagră.

Aceasta replică celulele și creează temporar o versiune mai tânără a personajului. În viața reală, actrița pare că a găsit propriul ei ”elixir al tinereții”, deoarece, la 61 de ani, arată mai bine ca niciodată. Pe covorul roșu, alături de cele trei fiice ale sale, Rumer, Scout și Tallulah, vedeta a demonstrat că a îmbătrânit grațios, dar aproape invizibil.

Cu un zâmbet radiant și o siluetă de invidiat, fosta soție a lui Bruce Willis a captat toate privirile și a demonstrat că își menține cu succes imaginea de fashion icon.

”Mă simt tristă”

Deși Demi Moore este astăzi un simbol al frumuseții fără vârstă, ea a fost foarte sinceră cu privire la dificultățile prin care a trecut în anii ’90, când standardele de frumusețe erau extrem de stricte.

Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre presiunile la care a fost supusă în acea perioadă, când femeile erau considerate atrăgătoare doar dacă erau extrem de slabe.

”Mă simt tristă pentru ceea ce mi-am făcut atunci”, a spus actrița, referindu-se la dietele stricte și exercițiile extenuante.

Ea a recunoscut că a fost ”violentă” cu propriul corp și că, în încercarea de a atinge perfecțiunea, a neglijat aspecte importante ale vieții sale.

Citește și Demi Moore, vești bune despre starea de sănătate a lui Bruce Willis, care se luptă cu demența. Cum se simte acum celebrul actor!

O viață dedicată carierei și evoluției personale

Demi Moore a mai vorbit despre cum s-a concentrat mult timp pe carieră, în detrimentul relațiilor personale. După trei divorțuri, inclusiv de actorii Ashton Kutcher și Bruce Willis, actrița a mărturisit că, începând din 2019, atenția ei s-a îndreptat aproape exclusiv asupra carierei.

”Întâlnirile nu sunt cu adevărat centrul atenției mele acum. Mă dedic mai mult muncii mele și mă simt mulțumită”, a declarat ea.

Această perioadă de concentrare pe sine și carieră i-a adus nu doar succes profesional, ci și o liniște interioară care se reflectă și în felul în care arată.

Citește și Demi Moore arată spectaculos la 61 de ani. Suma colosală pe care a plătit-o ca să se mențină tânără. Câte operații estetice are vedeta!