Delia, într-un costum de baie prin care s-a văzut prea mult. Ipostaza incendiară le-a luat mințile fanilor VIDEO

de: Andrei Simion
10 06. 2024

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească. Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a două decenii, blondina și-a câștigat un loc de frunte în inimile publicului datorită talentului său excepțional, a personalității sale vibrante și a look-ului apetisant. Recent, vedeta a încins imaginația bărbaților cu imagini în costum de baie. Cântăreața rată fenomenal la 42 de ani!

Delia, apariție de senzație în costum de baie

Foarte rar, Delia se pozează în costum de baie. Dar și când o face, admiratorii săi sunt cei mai fericiți! De curând, artista a postat la InstaStory o imagine cu ea într-un costum de baie leopard, minuscul, care a lăsat la vedere o parte din sâni (VEZI GALERIA FOTO).

Delia a început să atragă atenția publicului la sfârșitul anilor ’90, când a debutat ca membră a trupei N&D, alături de Nick. Trupa a cunoscut un succes imens cu hituri precum „Vino la mine” și „Nu e vina mea”, piese care au dominat topurile muzicale și au devenit repere ale muzicii pop din România.

După despărțirea de N&D, Delia și-a continuat cariera solo, lansând primul său album, „Parfum de fericire”, în 2003. Acest album a marcat începutul unei cariere solo de succes, caracterizată prin lansarea constantă de hituri și o prezență scenică remarcabilă.

Stilul și influențele muzicale

Delia este recunoscută pentru stilul său eclectic, care îmbină elemente de pop, dance, rock și muzică electronică. Artista nu se teme să experimenteze cu genuri diferite și să-și pună amprenta personală pe fiecare piesă. Această abordare versatilă i-a permis să se reinventeze constant și să rămână relevantă într-o industrie muzicală în continuă schimbare.

De-a lungul anilor, Delia a colaborat cu numeroși artiști români și internaționali, ceea ce i-a îmbogățit și diversificat repertoriul. Piese precum „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă” și „Cine m-a făcut om mare” au devenit imnuri ale generației sale și au adunat milioane de vizualizări pe platformele de streaming.

Prezența în media și televiziune

Pe lângă cariera muzicală, Delia este o prezență constantă în media românească. Ea a fost jurat în emisiunea „X Factor” România, unde și-a folosit experiența și cunoștințele pentru a ghida și inspira tineri talentați. De asemenea, Delia a participat la numeroase alte proiecte de televiziune, unde și-a demonstrat carisma și abilitățile de entertainer. Acum face parte din echipa de jurați de la iUmor.

Delia este apreciată nu doar pentru talentul său, ci și pentru personalitatea sa vibrantă și autentică. Artista a creat numeroase controverse pentru stilul său vestimentar extravagant și curajos. Însă, atunci când apare în costum de baie, fanii o iau razna! (VEZI GALERIA FOTO).

Delia Matache este o forță de neoprit în industria muzicală românească. Cu o carieră impresionantă, marcată de succes și inovație, vedeta continuă să fie un model de inspirație pentru generații de artiști și fani. Talentul său și personalitatea sa unică o fac una dintre cele mai iubite și respectate artiste din România.