Delia i-a făcut soțului său, Răzvan, cea mai frumoasă declarație de dragoste, în 9 ani de iubire VIDEO

Delia i-a făcut soțului său, Răzvan, cea mai frumoasă declarație de dragoste, în 9 ani de iubire VIDEO
Delia, declarație de dragoste pentru soțul său

Fanii Deliei știu că artista nu este deloc genul romantic sau siropos, chiar vedeta susținând acest lucru într-un interviu. Cu toate astea, cunoscuta cântăreață a ținut să-i facă acum o declarație emoționantă de dragoste soțului său.

Delia, declarația de dragoste pentru Răzvan Munteanu. Ce i-a spus soțului său?

Cunoscutul jurat de la iUmor a mărturisit că nici ea și nici soțul său nu sunt genul romantic, dar au descoperit de-a lungul relației metode diverse pentru a-și împărtăși dragostea. Iată că aceasta a trecut peste faptul că nu este de fel un om siropos și i-a făcut o declarație de dragoste soțului său.

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012, iar acum au devenit unul din cele mai solide cupluri de la noi. Aceștia formează o echipă strașnică atât în casă, cât și pe plan profesional.

„El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea.

E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe. „Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume sigură și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?”
Delia Matache (Sursa: podcast „Acasă la Măruță”)

„S-a săturat și ea să fie întrebată”

Mulți cârcotași au ținut să sublinieze faptul că cei doi nu au încă moștenitori, subiect pe care Delia s-a săturat să-l disece. Mama sa a oferit câteva detalii despre problemele pe care le întâmpină soții Munteanu.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că fiica sa cea mare nu poate rămâne însărcinată. De asemenea, artista a mai fost surprinsă de-a lungul timpului în vizite la o clinică pentru fertilizare.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache. (februarie 2017 – Sursa: emisiunea ”Răi da’ Buni”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI