11 iul. 2020 | 17:28

Delia, Andreea Esca și alte vedete Pro TV, petrecere fără reguli la mare. Ce au putut să facă: nu a mai contat nimic. Totul a fost filmat

Monden
Delia, Andreea Esca și alte vedete Pro TV, petrecere fără reguli la mare. Ce au putut să facă: nu a mai contat nimic. Totul a fost filmat
Delia, Andreea Esca și alte vedete Pro TV, petrecere fără reguli la mare. Ce au putut să facă: nu a mai contat nimic

Vedetele au fost libere la mare, fără măști și distanțare, odată cu inaugurarea Hotelului Novum din Olimp. Printre cei prezenți acolo s-au aflat și vedeta PRO TV Andreea Esca, alături de fiica sa, Delia, Mihaela Borcea, Adina Buzatu și Anca Serea, însoțită de toți copiii ei.

Delia, Andreea Esca și alte vedete PRO TV, fără reguli la mare

În urmă cu două săptămâni, zeci de vedete, influenceri și persoane din lumea showbiz-ului și a televiziunii au participat la inaugurarea Hotelului Novum by the Sea, un complex de patru stele din stațiunea Olimp, în a cărui construire a fost implicat și unul dintre frații care dețin clubul Fratelli.

  • Evenimentul, mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la fața locului.

În videoclipul publicat pe YouTube de designerul Adina Buzatu, numit ”Weekend la mare”, se poate observa cum la petrecere participă mai mult de 50 de persoane, care nu poartă măști de protecție și nu respectă regulile de distanțare, deși se află într-un spațiu acoperit. La un moment dat, creatoarea de modă arată în filmuleț cum se lasă aranjată de o echipă de stiliști, care poartă mască. La minutul 10:00 începe petrecerea, moment în care poate fi văzută și Mihaela Borcea, prima soție a fostului dinamovist Cristi Borcea, dar și alte vedete și influenceri din Capitală.

Evenimentul despre care nu vrea să vorbească nimeni

Petrecerea se mută în aer liber, acolo unde Delia susține un concert în fața mulțimii care dansează fără distanțare. După cum notează G4Media, în video se vede cum o echipă a televiziunii PRO TV îi ia declarații creatoarei de modă Adina Buzatu, fără să poate mască, nici reporterul, nici cameramanul, nici cele două femei care erau filmate.

  • La scurt timp după apariția unor articole care vizau escapada de la mare, Adina Buzatu a șters videoclipul filmat la malul mării.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV, Andreea Esca, s-a aciuat imediat cum muzica a început să răsune. Fiica ei, Alexia Eram, care i-a fost partener la petrecere, a postat și câteva imagini, însoțite de descrierea: „Ne-am facut formatie: “SUPERBE NON STOP”?Am avut placerea de a canta in deschiderea Deliei! @delia. Pentru concerte DM @andreeaesca !”, scrie Libertatea. 

Context 

PRO TV a confirmat, vineri, infectarea cu COVID-19 a câtorva angajați din televiziune, după ce, înainte cu o zi, reprezentanții trustului trimiseseră redacțiilor notificări prin care le cereau să nu publice informații despre cazurile de coronavirus din televiziune.

„Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora”, a trimis, joi, postul TV, potrivit Pagina de Media.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro