29 nov. 2020 | 17:06

Delia a comis-o. Ce a făcut artista: a venit Poliția și a plouat cu amenzi

Monden
Delia a comis-o. Ce a făcut artista: a venit Poliția și a plouat cu amenzi
Delia, de la DJ la plătitor de amenzi

Delia, jurata de la X-Factor, și una din semnatarii scrisoarii deschise către Guvern, a cam uitat de reguli. A decis să uite de regulile impuse de autorităși, și a dat o mare petrecere pe una din terasele bucureștene. Numai că totul s-a terminat cu amenzi usturătoare din partea poliției.

Delia, de la DJ la plătitor de amenzi

Situația actuală din România, și implicit din București, a impus anumite restricții când vine vorba de restaurante, terase și baruri. Printre restricțiile impuse de autorități sunt și cele cu privire la petrcerile private.

Numai că Delia, împreună cu alți prieteni, au uitat de reguli. Au decis să organizeze o petrecere de zile mari la una din terasele din București. Cei de la Cancan au reușit să surprindă imaginile cu Delia făcând pe DJ-ul, fără să-i pese de consecințe și de reperecursiuni.

De altfel, petrecerea s-a încheiat cu Delia scoțând din buzunar, nici mai mult nici mai puți, decât 2.000 de lei amendă. Poliția de la Secția 2 au intervenit la petrecerea organizată, pare-se chiar de Delia, și au împărțit amenzi. Prima amendată a fost Delia, dar și proprietarii respectivei terase.

”Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă din zona sa de competenţă nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

Delia criticată pe rețelele de socializare

Restricțiile impuse de autorități au avut ca efect închiderea tuturor spațiilor închise. Aici facem referire și la spațiile unde se țineau, în mod curent, concerte, spectacole, etc. Marea majoritate a artiștilor, inclusiv Delia, în toată această perioadă au pierdut bani, tocmai din imposibilitatea de a ține concerte.

Împreună cu aproximativ alți 100 de artiști, Delia a semnat acea scrisoare deschisă către Guvern. Semnatarii scrisorii cereau autorităților ajutor financiar, având în vedere lipsa concertelor, a spectacolelor de teatru, etc.

Surpriza mare a fost pe Facebook, când Delia, referitor la scrisoarea semnată, mulți internauți folosind cuvinte dure, au decis să critice decizia acesteia și a celorlalți semnatari ai scrisorii. În același context vedeta a avut și ea reacții ironice la adresa criticilor de pe Facebook, scriind:

”Alți “nesimțiți” au semnat petiția!  De muncă nu vă apucați și voi? Meserii serioase, nu “hobby” bueei ăștiaa! Huoo”, a scris cântăreața.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro