Defectul pe care Andra îl ascunde la fiecare apariție. Soția lui Cătălin Măruță e jenată

Care este defectul pe care Andra reușește să îl ascundă? Celebra cântăreață are mare grijă de fiecare dată când apare în fața fanilor. Cei care o iubesc nu știau că vedeta este jenată de acest detaliu. Ce nu îi place la ea și cum ascunde asta?

Andra a recunoscut ce defect are: cum îl ascunde?

Andra este una din cele mai iubite și longevive artiste de la noi. Aceasta a venit în fața românilor pe când era doar o puștoaică, iar acum a devenit una din cele mai importante voci din țară și idolul unor noi generații de artiști. Fanii au susținut în repetate rânduri că viața ei pare perfectă pentru că este împlinită pe toate părțile.

Cu toate astea, vedeta este nemulțumită de un detaliu care îi dă mari bătăi de cap la fiecare apariție. Deși nu a fost adepta intervențiilor estetice, Andra a mărturisit că are un defect ce ar putea lejer să dispară dacă ar trece pe la cabinetul medicului specialist.

Mai exact, solista nu își iubește pistruii pe care îi ascunde la fiecare apariție cu mult make-up. Unii îi consideră foarte frumoși, dar vedeta noastră rar îi lasă la vedere.

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu. Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru.

I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile”, spunea Andra, conform impact.ro. 

„Recunosc…”

De asemenea, fostul jurat de la ”Vocea României” a mai mărturisit că ar vrea să slăbească, dar este prea gurmandă și poftește des la bunătățile pe care le gătește chiar ea sau cei din familie.

Kilogramele în plus de care a vorbit aceasta i-au adus bătăi de cap pentru că mulți dintre internauți au crezut de nenumărate ori că pe drum vine un al treilea moștenitor. Ea nu s-a sfiit și a declarat că nu este vorba despre o sarcină, ci doar adoră să se bucure de preparatele tradiționale și nu numai.

„Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri.

Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc”, a detaliat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI