Declaraţiile neaşteptate ale lui Visarion Alexa despre soţia sa. Ce spunea în urmă cu ceva timp despre femeia care îi este alături de atâţia ani

Declaraţiile neaşteptate ale lui Visarion Alexa despre soţia sa. Ce spunea în urmă cu ceva timp despre femeia care îi este alături de atâţia ani
Visarion Alexa, declaratii ciudate in urma cu doi ani

Declaraţiile neaşteptate ale lui Visarion Alexa, preotul suspectat de abuz sexual asupra unei enoriașe, despre soţia sa. Ce spunea în urmă cu ceva timp despre femeia care îi este alături de atâţia ani și cu care are patru copii. Toate amănuntele incredibile, în rândurile de mai jos.

Visarion Alexa, declarații incredibile despre soția lui. O compara cu o puștoaică de 18 ani

Preotul Visarion Alexa este cercetat penal după ce mai multe femei l-au acuzat de agresiuni sexuale. Astfel, acum s-a aflat că acesta a făcut afirmații scandaloase și în urmă cu doi ani, afirmații care au fost trecute însă cu vederea de toată lumea. Preotul spunea atunci că soția lui este ca o puștoaică de 18 ani.

Visarion Alexa nu mai este văzut cu ochi buni după ce a fost implicat în scandalul în care mai multe femei l-au acuzat de agresiuni sexuale. Din acest motiv, preotul se află acum sub control judiciar.

Visarion Alexa, comportament ciudat acum doi ani

Însă, se pare că aparițiile controversate ale preotului Visarion Alexa au început în urmă cu doi ani, când a făcut niște declarații, care au fost luate în seamă, la acel timp.

Comportamentul neadecvat al preotului Visarion Alexa a fost descoperit în urma scandalului stârnit de o tânără care l-a acuzat de abuz sexual. După ce tânăra a făcut public ce a pățit și alte femei au prins curaj si l-au acuzat pe preot. Astfel, comportamentul bizar al preotului a ieșit la suprafață încă din 2019. Atunci, cunoscutul preot o compara pe soția lui cu o puștoaică de 18 ani.

Preotul Visarion Alexa, despre soția lui

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”, spunea atunci preotul.

În plus, tot în acea vreme, Visarion Alexa nu s-a ferit să vorbească despre spovedanie într-un mod mai puțin corespunzător unui preot.  Mai mult, în contextul scandalului cu abuzul sexual, afirmațiile preotului devin tot mai ciudate.

Ce sfătuia preotul cu privire la spovedanie

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, a spus Visarion Alexa.